Gastronomie

Tak chutná pravá Amerika: Kuchyně TexMex
Být ve Spojených Státech a neochutnat pravou americkou kuchyni Středozápadu by byla věčná škoda. I když je pravda, že kdybyste každodenně hodovali v restauracích typy Texmex, brzy byste potřebovali o pár čísel větší oblečení. celý článek
Děly se to v crepérii U slepiček věci. Na mistrovství Průhonic ve vaření svíčkové skončila Jovanka Vojtková na třetím místě.
Grilování představuje nejen možnost přípravy neobyčejně lahodných pokrmů, ale také příjemné posezení s rodinou nebo přáteli na čerstvém vzduchu.
Topinky patří mezi oblíbené rychlé večeře, obvykle když nestihneme nakoupit. Pokud je naše lednička jako vymetená, vyplatí se znát recept, jako je teplá topinková pomazánka.
Mandlová nádivka se hodí k drůbeži
Mandlová nádivka se výborně hodí k drůbeži, ale lze ji upéci také samostatně. výhodou té podle našeho receptu je snadná příprava. celý článek
Máte chuť na něco zdravého, a zároveň výživného? Připravte si exotický salát. Přinášíme Vám dva originální recepty z ostrova Honolulu. Lomi Salmon Salad a salát Kailua.
Také neradi jíte na noc těžká jídla? Dobře děláte. Losos na bylinkách s listovým salátem je skvělá večeře.
Kokosová voda je velice chutný nápoj, který skvěle zažene žízeň a navíc dodá našemu tělu celou řadu zdraví prospěšných živin.
Bylinky na nervy jsou lepší než prášky
Jste unavená, vystresovaná, špatně spíte a ještě ke všemu, anebo právě proto Vás bolí často hlava? Zkuste bylinky na nervy, zdravější alternativu polykání prášků. celý článek
Americká kuchyně je nechvalně známá svými fastfoodovými řetězci. To však není to jediné, co Američané jedí.
Máte rádi nadívané kuřátko? Naše nádivka do kuřete na italský způsob se hodí nejen do kuřete, ale i k nadívání jiných druhů drůbeže.
Nemáte v kuchyni zázvor? Velká chyba. Zázvor je skvělé koření, které prospívá našemu zdraví. Ne nadarmo se používá v asijské kuchyni.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16