Mandlová nádivka se hodí k drůbeži

14.4.2012 | Gastronomie

Mandlová nádivka se výborně hodí k drůbeži, ale lze ji upéci také samostatně. výhodou té podle našeho receptu je snadná příprava.

Suroviny:

  • 4 celá vejce
  • 150 g mletých mandlí
  • 100 g strouhanky
  • 100 g strouhané mrkve
  • 100 ml mléka
  • sůl

Příprava:

1. Žloutky smícháme s ostatními ingrediencemi.
2. Ušleháme bílky a vmícháme do směsi.
3. Nádivkou naplníme drůbež a upečeme v troubě.
4. Nádivku lze péct také samostatně, pak ji ale poklademe plátky slaniny, aby nebyla suchá.

Přečtěte si také:

Navštivte také: Krása a móda, Bydlení

Foto: www.sxc.hu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.