Nádivka do kuřete na italský způsob

16.3.2012 | Gastronomie

Máte rádi nadívané kuřátko? Naše nádivka do kuřete na italský způsob se hodí nejen do kuřete, ale i k nadívání jiných druhů drůbeže.

Suroviny:

  • 3 vejce
  • 150 g strouhanky
  • 100 ml mléka
  • hrst pokrájených oliv
  • 1 menší cibulka
  • 1 rajčátko
  • lístky bazalky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl

Příprava:

  1. Oddělíme žloutky od bílků, bílky vyšleháme a necháme stranou.
  2. Na oleji osmahneme cibulku, pak přidáme rajčátko.
  3. Orestovanou zeleninku necháme zchladit, a pak přidáme do směsi žloutků, mléka a strouhanky.
  4. Pak vmícháme bílky.
  5. Vše dobře promícháme, osolíme, přidáme olivy a bazalku.
  6. Nádivkou naplníme kuře a upečeme v troubě.

Dobrou chuť!

Přečtěte si také:

Navštivte také: Zdravý a životní styl, Sex a vztahy

Foto: www.sxc.hu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.