Děti a rodina

Je manželství out?
Vyšla už tato donedávna univerzální lidská instituce totálně z módy, anebo se jen změnilo její vnímání? Jsou současné manželské páry v životě šťastnější nebo ne? celý článek
Každé dítě je jiné. To platí, i pokud jde o hraní. Některé se samostatně zabaví tak, že o něm ani nevíte, jiné to bohužel nedokáže.
I ta sebelepší hračka člověku jednoho dne zevšední, natož pak malému dítěti! Co si ale počít s hračkami, které už dítě omrzely? Poradíme Vám!
Děti, kterým je kolem dvou tří let, není snadné zabavit. U ničeho nevydrží dlouho a zpravidla vyžadují, abyste si s nimi hráli. Existují však hračky a hry, které je zabaví i na delší chvilku...
Příliš chvály dětem škodí
Rodiče, kteří děti chválí za každou maličkost, jim vlastně škodí. Tvrdí to vědci na základě nových studií. celý článek
U malých dětí, které spí průměrně osm a méně hodin denně, hrozí nebezpečí nadměrné tvorby krevního cukru. Ten je přitom předzvěstí onemocnění cukrovkou (diabetem).
Jste na rodičovské se dvěma dětmi? Nezvládáte už všechno s takovým přehledem jako předtím s jedním dítětem?
Nejen špatná životospráva může být příčinou silné obezity u nezletilých. Podle posledních průzkumů britských vědců je příčinou i absence určitých úseků DNA.
Nechce ven? Tak mu trochu pomozte!
Nemůžete se dočkat, až Vaše dlouho očekávané miminko po mnoha týdnech přestane okupovat Vaši dutinu břišní a konečně spatří světlo světa? celý článek
Posadit dítě k televizní obrazovce je velmi pohodlné, protože se mu nemusíte věnovat a můžete si trochu odpočinout, nebo se v klidu věnovat své práci.
Že je Vašemu dítěti už skoro rok a půl a stále ještě nechodí na nočník, zatímco kamarádčina holčička ovládá tento návyk již od devíti měsíců?
Záleží Vám na tom, aby Vaše rodina byla dokonale soudržná?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11