Duo Sidovský a Vítek:
"Už abychom mohli vypadnout na společnou dovolenou!"

11.08.2009 | Revue

Spokojený "manželský" pár Janis Sidovský (41) a Pavel Vítek (46) je tak pracovně vytížený, že si pánové ještě nestačili vydechnout.

Kvůli objemu práce obou se na dovolenou dosud nedostali. Přesto ji ale mají perfektně naplánovanou. Kam se chystají?

"Už si potřebujeme oba vydechnout, protože navzdory okurkové sezóně, jak se létu říká, máme oba práce nad hlavu," svěřil se producent Janis Sidovský a hned objasnil plán dovolené, který se svým partnerem, zpěvákem Pavlem Vítkem, vytvořili: "Nejprve pojedeme do Dubrovníku na víkend. Pak bychom měli jet na víkend do Paříže a nakonec na čtrnáct dní na Zanzibar. Jen na to ještě najít čas."

Sidovský a Vítek byli nejednou vyhlášeni jako jeden z nejharmoničtějších párů českého showbyznysu. Jako dvě hrdličky vypadali i na oslavě dvacátých čtvrtých narozenin Sámera Issy. Pořád stáli u sebe, švitořili, i na degustaci vína si zašli spolu. Zkrátka vypadali jako čerstvě zamilovaní.

Jako dárek přinesli zpěvákovi knihu "Dospíváte v muže".
"Byla to taková recese. Ještě jsme to navíc zabalili do obalu, na kterém jsou Rumcajs, Manka a Cipísek. Má to symboliku. Až to Sámer dočte, změní se z chlapce v muže, tedy jako z Cipíska na Rumcajse," vysvětlil význam dárku Vítek.

Ženu by sice Sámerovi oba přáli, ale shodli se na tom, že je ještě příliš brzy.
"Až si přečte tu knížku od nás, pak teprve pochopí, o čem to je. Pak si možná nějakou ženu najde a bude s ní schopen vydržet," uzavřel v žertu Sidovský. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.