Lutovská se chystá na Bahamách na Miss Universe, příteli musí stačit internet!

11.08.2009 | Revue

Na exotických Bahamách, kde bude již za čtrnáct dní korunována Miss Universe 2009, nadchlo Českou Miss Ivetu Lutovskou ze všeho nejvíce koupání v moři.

A okouzlil ji žralok, od něhož krásku dělilo při prohlídce tamního obřího akvária jen sklo. "Je úžasný, ale ve vodě bych se s ním potkat nechtěla," poznamenala opatrně misska.

Naštěstí v této části Baham toto nebezpečí nehrozí. Lutovská by se musela za žralokem vydat více než 30 kilometrů od pobřeží Grand Bahama Island, kde se nachází místo s celosvětově nejvyšším výskytem žraloků tygřích.

"Ale moře je tu teploučké, dokonce i na mě, a to je co říct," usmívala se Iveta, když si poprvé při svém pobytu na ostrovech zaplavala.
Česká Miss tráví v dějišti nejprestižnější mezinárodní soutěže krásy již více než týden. Její program je stále nabitý.
První dny absolvovala focení ve večerních šatech od světoznámé módní návrhářky Blanky Matragi, pózovala před objektivem fotoaparátu v plavkách, vyzkoušela si různá oblečení, za sebou má také interview před kamerou. A čekala ji první část Miss Universe v podobě soutěže národních kostýmů.

Bahamy, které byly pravděpodobně prvním místem, kam vkročil při objevování Ameriky Kryštof Kolumbus, nabízejí Ivetě stále něco nového. Při výletech se podle svých slov ráda plaví na lodi, možná právě ve stopách slavného mořeplavce. Mimo jiné poznala, jak se tu "motají" pověstné doutníky. A v parlamentu ji přivítal spolu s dalšími kráskami předseda bahamské vlády. Dívky se také chystají navštívit turistický ráj na Harbour Islandu a ostrov Abaco s jeho překrásnými korálovými útesy.

Na pokoji bydlí Iveta s nejkrásnější dívkou Bulharska a soužití si pochvaluje. Nejvíce se přátelí se slovenskou miss. A všechny tři, stejně jako desítky dalších soutěžících z mnoha zemí světa, spojuje magické datum. Již 23. srpna se rozhodne o tom, která z nich získá korunku Miss Universe 2009.

Jediné, co Lutovskou mrzí, je odloučení od jejího přítele Radovana Hynka.
"Je mi líto, že tu Hynek nemůže být se mnou. Ale věřím, že to beze mě zvládne. Navíc existují internet a mobil, takže spolu určitě budeme ve spojení," svěřila se modelka krátce před odletem. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.