Zdraví a životní styl

Vaginální mykózy a plísně nohou dokážou pokazit léto
Holdujete koupalištím a bazénům? Dejte si pozor, aby Vaše letní dny strávené u vody nepokazila některá z nepříjemností, jako jsou vaginální mykózy, anebo plísně nohou. celý článek
Chcete mít svůdně bronzové tělo, ale ne za cenu zvýšeného zdravotního rizika? Pak je třeba dodržovat zásady správného opalování. Před, při a po opalování.
Nedostatek pohybu a obezita představují pro většinu lidí větší nebezpečí než chemikálie. Poukazují na to američtí vědci.
Cítíte se unavená, neupravená, vytrácí se Vám sebevědomí a máte pocit, že nic nezvládáte? Pak je ten nejvyšší čas, abyste zajela načerpat nové síly, a přibrala přitom ne na váze, ale na kráse.
Ranní nevolnosti jsou známkou zdravějšího těhotenství
Ženám, které v raném stadiu těhotenství trpí nevolností a zvracením, hrozí menší nebezpečí, že potratí. Tvrdí to nový výzkum amerických vědců. celý článek
Myslíte si, že lázeňské pobyty jsou určené výhradně pro seniory? Zapomeňte na předsudky. To už dávno neplatí.
Celer je celkem nenápadná kořenová zelenina, ovšem její přínos pro naše zdraví je opravdu mimořádný.
Nachlazení není žádná vážná nemoc, ale dokáže nám pěkně znepříjemnit život. Ne vždy je však nutné sáhnout po přípravcích z lékárny. Pokud ovšem doma máte ty správné bylinky na nachlazení.
Bylinky na hubnutí
Potřebujete shodit nějaké to deko? Možná jste už vyzkoušeli spoustu rádoby zázračných preparátů, ale bez úspěchu. Zkuste raději bylinky na hubnutí. celý článek
Lámete si hlavu, jak opravdu potěšit své drahé a blízké? Udělejte jim radost formou netradičního dárku. Darujte zážitky, vzpomínky a emoce. Tyto dárky mají opravdovou hodnotu.
Ať si to přiznáme, nebo ne, stres je součástí našeho života. Pokud chceme být v pohodě, musíme se s ním umět vyrovnat. Na následujících řádcích Vám proto poradíme, jak zvládat stres.
Chcete se dlouho těšit dobrému zdraví a být plni energie? Dodržujte zásady zdravého životního stylu. Jistě podvědomě tušíte, které to jsou. My si je však dovolíme stručně připomenout.