Darujte zážitky, vzpomínky a emoce


Lámete si hlavu, jak opravdu potěšit své drahé a blízké? Udělejte jim radost formou netradičního dárku. Darujte zážitky, vzpomínky a emoce. Tyto dárky mají opravdovou hodnotu.

Bonboniéry už se nenosí
Tuto situaci známe důvěrně všichni. Někdo z našich blízkých má narozeniny, anebo jiné výročí a my bychom mu rádi udělali radost zajímavým dárkem. A co teprve, když přijde čas Vánoc! Člověk aby nedělal nic jiného, než vymýšlel dárky. Jenže co počít, když naše fantazie v tomto směru nefunguje? Máme stejně jako vloni skončit u drahé bonboniéry a láhve kvalitního vína? Cenou zaplacenou za kvalitní produkt sice utišíme své svědomí, že na dotyčném nešetříme, ovšem oslavence obvykle potěšíme pouze tím, že jsme si na něho vzpomněli, i když to samozřejmě nepřizná. Pokud tedy nechcete poslouchat neupřímné výroky typu to „jsem ještě nikdy nepil“, anebo „to je ale úžasná bonboniéra“, zavítejte raději na portál, kterému fantazie rozhodně nechybí.       

Splňte nesplněné sny
Málokdo to přizná, ale všichni máme své nesplněné sny. A pokud tušíte, že Vaše manželka, přítelkyně, maminka, či babička touží po romantickém pobytu na zámku, anebo po zkrášlujícím wellness pobytu, proč jí ho nedopřát? Na www.rewell.cz najdete spoustu romantických pobytů, víkendové pobyty pro dva, ale nechybí ani dámská jízda na zámek za odpočinkem, stejně jako rozmazlovací týden.

           

Jak potěšit pány
Pánové si svou relaxaci rádi zpestří sportem. Takže v jejich případě bude možná lepší volba zámecký sportovní pobyt, anebo zámecký relaxační pobyt s golfem pro dva. Proč neudělat svému golfistovi trochu radosti a nedopřát mu, aby se pochlubil, jak si zdokonalil svůj švih? Anebo máte pocit, milé dámy, že to Váš miláček se svým pracovním nasazením příliš přehání? Darujte mu antistresový pobyt.     

             

Zapomeňte na předsudky
Máte obavu, že s podobným dárkem své rodiče, anebo prarodiče nepotěšíte? Bojíte se, že nebudou chtít jet? Zapomeňte na předsudky. Jistě rádi pojedou. Možná na to nevypadají, ale jistě ocení trochu rozptýlení ze svého stereotypního života. Tematický pobyt Tři dny s vínem, anebo Nejkrásnější místa jižní Moravy se odmítají jen s těžkým srdcem.  

    

Už žádné nudné dárky
Takž milí přátelé, navštivte www.rewell.cz a darujte ty nejkrásnější zážitky, vzpomínky a emoce. A pokud už jste koupili bonboniéru jako každý rok, tak ji nezahazujte. Je to přeci ideální doplněk ke skutečnému dárku. Nehledě na to, že do ní můžete schovat poukaz na romantický nebo jiný pobyt. Ovšem pozor, dohlédněte na to, aby ji dotyčný skutečně rozbalil! Přejeme Vám a Vašim blízkým hodně krásných zážitků.   

www.rewell.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Celebrity, Diskuze pro ženy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.