Skalpel prosím, aneb jak vyzrát na krásu!

12.10.2012 | Estetická chirurgie

Nepodléhejte chmurám podzimu, věnujte se raději sobě. Unavený a povadlý obličej či neforemná postava nejsou zrovna příjemnou vizitkou. A proto ženy neustále touží po kráse a mladistvém vzhledu...

Každý člověk je originál a tohoto hesla se drží i moderní plastická chirurgie a dermatologie. Pokud se rozhodneme napravit chyby přírody či zralejšího věku, vždy je dobré se svěřit do rukou zkušených odborníků. Špičkové technické vybavení a nejmodernější medicínské metody dokážou zázraky. Současný pokrok v medicíně usnadňuje práci nejen lékařům, ale i odbornému personálu. Proto je možné operační i neoperační výkony provádět v kratším časovém intervalu, šetrněji a bezpečněji. Estetické zákroky se tak stávají běžnou a dostupnou součástí našeho života.


Recepce Kliniky GHC Praha.

Málokdo si však uvědomí, že zákroky tzv. „pro krásu“ mohou pomoci i našemu zdraví a psychickému stavu. Moderní plastická chirurgie umožňuje například odstranit bolest a únavu očí způsobenou tukovými váčky v podkoží či kožním převisem. „Transkonjunktivální plastika dolních víček laserem je elegantním řešením odstranění nevzhledných „pytlů“ pod očima. Oči se rozjasní, obličej omladí. Laser na víčku nezanechá žádné stopy a rekonvalescence je rychlá a nenáročná“, říká primář Kliniky GHC Praha MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Primář Kliniky GHC Praha MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Naše sebevědomí dokáže pozvednout nejen plastická operace víček. Mezi nejžádanější zákroky patří i další operace v obličeji, například face-lift, operace nosu či populární zvětšování rtů např. PermaLip. Ženy dále vítají trvalé zvětšení poprsí. To je možné buď s pomocí kvalitních silikongelových implantátů či s pomocí vlastního materiálu – substrátu kmenových a tukových buněk. Na špičce škály výkonů plastické chirurgie stojí královna liposukce. Problémy s nesouměrnou postavou má téměř každý člověk a odstranění disproporcí je v současné době běžné. Za plastické operace se nemusíme stydět. Je přirozené vypadat dobře. Mnohdy není ani potřeba problém řešit radikálně – skalpelem. První vrásky úspěšně vyhladí botulotoxin, s hlubšími rýhami si poradí výplňové materiály na bázi kyseliny hyaluronové např. ProFiller či Restylane.


Operační sál Kliniky GHC Praha.

V současné době již nejsou estetické zákroky výsadou celebrit. S přibývajícími roky pleť stárne a tělo získává jiné proporce. Pokud si chcete zachovat svěží vzhled, svěřte se do péče zkušeného plastického chirurga či dermatologa. Podzimní dny jsou ideální pro hýčkání těla i duše. Sluníčka je již méně, teploty nejsou vysoké a rány se obecně lépe hojí. Navíc speciální prádlo například po liposukci se pod oblečení lépe schová. Estetické výkony proces stárnutí sice nezastaví, ale určitě ho zpomalí. A hlavně, budeme se cítit líp.

„Uvažujete-li o plastické operaci, projednejte veškeré detaily zákroku a pooperační péče s budoucím operatérem v rámci konzultačního vyšetření“, doporučuje na základě dlouholetých zkušeností primář Víšek. Obrovský význam pro optimální výsledek a rychlé hojení má náležitá předoperační péče, monitoring zdravotního stavu po operaci a péče pooperační, včetně možností kontrolních vyšetření i po delší době. Pokud máte nejasnou představu o řešení svého problému, využijte nezávazné bezplatné konzultace. Klinika GHC Praha má bezkonkurenční postavení z hlediska kvality a komplexnosti poskytovaných odborných služeb. Uvítáte nejen maximální komfort a vybavení, za dostupné a srovnatelné ceny, ale i umístění v centru Prahy s možností parkování. Těší se na Vás špičkový tým plastických chirurgů: prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., prof. Markéta Duskova, CSc., MUDr. Miroslav Krejča, PhD. a doc. MUDr. Miroslav Tvrdek, CSc. 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.