Estetická poradkyně zodpoví všechny Vaše otázky ohledně plastické operace


Potřebujete vylepšit svůj vzhled, ale máte strach z podstoupení plastické operace? Nevíte, co přesně můžete od operace očekávat, anebo netušíte, které i neoperativní řešení je ve Vašem případě optimální? Objednejte se na konzultaci s nezávislou estetickou poradkyní, která Vám zcela bezplatně zodpoví všechny otázky.

Estetické poradenství zdarma 
Pokud využijete služeb estetické poradkyně Evy Svobodové, nejenže za poradenství nic nezaplatíte, ale na případný zákrok získáte slevu. A protože paní Eva Svobodová, která je sama držitelkou prestižního titulu Miss Pretty Woman ČR, má v oboru estetického poradenství mnohaleté zkušenosti, naše redaktorka ji trošku vyzpovídala. 
 

Paní Evo, jaká je úloha plastické chirurgie a estetické medicíny v našem životě?
Plastická chirurgie a estetická medicína jsou obory, které nám pomáhají na cestě za dokonalejším vzhledem a vyšším sebevědomím.

Proč plastické operace podstupuje pouze mizivé procento žen? 
Mnoho žen trápí nějaký estetický problém, který lze díky moderním metodám plastické chirurgie a estetické medicíny účinně řešit. Hlavní příčinou, proč valná většina z nás žádný estetický zákrok nepodstoupí, je nedostatek informací. Buď se bojíme (nejčastěji právě z důvodu chybějících informací), anebo o dostupných možnostech nemáme ani tušení.      

Paní Evo, co Vás vedlo k Vaší profesi? Proč jste se stala kosmetickou poradkyní?  
Činnost estetické poradkyně vyplynula z mého životního osudu. Mé životní zkušenosti mohou pomoci ostatním ženám, aby se lépe cítily. Mám potřebu uspokojit své sociální cítění a touhu dát ostatním něco, co by jim mohlo v životě pomoci. Sama jsem se potýkala s nízkým sebevědomím a sama jsem několik estetických zákroků absolvovala, a proto vím, jaké otázky člověk před podstoupením operace řeší a jaké má pocity. A také vím, že mnohdy není ani žádná operace zapotřebí.       

Takže Vy vlastně vnímáte svou profesi jako poslání?
Dá se to tak říci. Mám dobrý pocit z toho, když někomu pomohu. Záleží mi na tom, aby byli lidé kolem mě spokojenější. Oni se pak i lépe chovají k ostatním včetně mě. A já jsem takový idealista, který si přeje, aby byl celý tento svět lepší. A svět dělají lidé. 

Jaké jsou Vaše osobní zkušenosti s estetickými zákroky? Co bylo hlavním důvodem, proč jste se pro ně rozhodla?
Jako první jsem podstoupila plastickou operaci nosu. Jednalo se o poúrazový stav. K dalším zákrokům, k operaci očních víček a prsou, mě vedla přirozené ženská touha vypadat lépe, líbit se sama sobě. 
 
Kdo jsou Vaši nejčastější klienti nebo spíše klientky?
Především ženy, které chtějí dobře vypadat. Často to jsou ženy v mezních situacích, například mají pocit, že jim utíká manžel. Já jim ale říkám, zákrok nepodstupujte kvůli někomu jinému, ale především kvůli sobě. Když si připadáte krásná, jste sebevědomá a spokojená sama se sebou. Ta spokojenost z Vás vyzařuje.
  
Jaká jsou rizika plastické chirurgie a jak jim lze předejít?
Každá operace v sobě skrývá jistá rizika. Estetické zákroky v Lékařském domě na Praze 7, se kterým spolupracuji, však provádějí ti nejlepší chirurgové. Vedle výběru kliniky se zkušenými lékaři ke snížení míry rizika dále přispívá důkladné předoperační vyšetření, kde se mimo jiné zjišťují i možné kontraindikace v každém individuálním případě.   
 

Plastické operace nepředstavují právě levnou záležitost. Co byste doporučila ženám z nižších příjmových skupin? Mají si například místo operace očních víček koupit raději krémy?
Většina běžných estetických zákroků není nedostupná ani pro ženy s nižšími příjmy. Často však stačí omezit některé výdaje, bez kterých se můžeme obejít, jako je například kouření. Situaci mohou pomoci vyřešit i půjčky. Okruh bankovních ústavů, které půjčují prostředky na tyto účely, se stále rozrůstá. Nehledě na to, že se vyplatí sledovat nabídky klinik, které nabízejí ve vybraných obdobích zajímavé slevy. V případě Lékařského domu lze využít zajímavých slev, aktuální informace nyní najdete na webu kliniky www.plasticka-chirurgie.us

A co ty krémy?
A pokud jde o krémy, ty mají efekt až po operaci, na vrásky krémy nezaberou. Kvalitní krémy vyhladí pokožku, hydratují ji, ale vrásky nebo pigmentové skvrny neodstraní. Žena by měla nejprve podstoupit zákrok, až poté aplikovat krém, který prodlouží výsledky operace.

Jsou plastické operace vhodné také pro muže?
Jistě. Ale s muži to není tak jednoduché, mají mnohem větší obavu z operací než ženy a také většinou ani nemají pocit, že by na sobě měli něco vylepšovat. Jenže ono často nejde jen o krásu, ale také o zdraví. Například takové křečové žíly, když je včas neléčíte, Vás v budoucnu pěkně potrápí. Nehledě na to, že si myslím, že muži, kteří veřejně vystupují, by měli vypadat dobře. Laserem se lze účinně zbavit většiny bradavic, anebo také akné.    
     
Je něco, co byste ráda vzkázala našim čtenářkám?
Nebojte se seznámit s možnými zákroky, které estetická chirurgie nabízí. Za konzultaci nic nedáte, ale může obrátit Váš život k lepšímu. Osudné je se neodvážit. A jak už jsem řekla, tyto operace často podstupujeme nejen pro krásu, ale také pro zdraví.

Děkuji za velice příjemný rozhovor.
Rádo se stalo. Nashledanou.  

(Paní Evu Svobodovou, zkušenou estetickou poradkyni a držitelku prestižního titulu Miss Pretty Woman ČR pro Vás vyzpovídala Markéta Tomášková.)

www.ld.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.