Víme, jak účinně rozpustit tukové polštáře


Jsou Vaše tukové polštáře hlavní překážkou na cestě za dokonalou postavou? Víme, jak je účinně rozpustit, aniž byste přitom rozpustily své úspory. Metoda, kterou Vám nyní představíme, nebolí a hlavně vede k vynikajícím výsledkům.

Revoluční technologie
Znáte EXILIS? Pokud trpíte nadváhou a smutně před zrcadlem pozorujete své nevzhledné tukové polštářky nebo dokonce polštáře, pak byste rozhodně měla. Jedná se totiž o unikátní masážní přístroj, který dosahuje naprosto jedinečných výsledků ve formování problematických částí těla, jako je bříško, stehna, boky, zadeček nebo podbradek. Pomáhá redukovat objem tukové tkáně, zlepšuje elasticitu pokožky, zkvalitňuje její strukturu a zmírňuje projevy celulitidy. Také Vás zajímá, na jakém principu funguje? EXILIS vysílá kombinované řízené dávky ultrazvukových vln a termální energie do tkání. Díky kombinaci mechanických účinků vlnění a rovnoměrné excitaci molekul dosahuje skutečně revolučních výsledků. Reálný úbytek tukové tkáně může činit až 15 cm za čtyři ošetření. EXILIS je vyhledávaným přístrojem především mezi ženami, kterým záleží na jejich vzhledu. Používat ho však mohou také muži. Tato neinvazivní forma liposukce se těší velké oblibě mimo jiné proto, že je zcela bezbolestná. V rámci terapie nejsou zapotřebí anestetika, rekonvalescence, ani pooperační režim. 

Jak ošetření probíhá 
Ptáte se ještě, jak samotné ošetření probíhá? Nejprve si odložíte a položíte se na lehátko. Masérka Vám nalepí speciální náplast, natře Vás masážním olejem a přístrojová masáž může začít. Během celé terapie cítíte pouze příjemné intenzivní teplo. Délka trvání činí přibližně 20 až 45 minut. Doporučený počet aplikací je 4-6 (zde ovšem záleží na Vašem aktuálním stavu i přání), přičemž jednotlivé terapie by na sebe měly navazovat v 10-14denních intervalech. Pokud svou terapii doplníte dodržováním pitného režimu, upravíte své stravovací návyky a přidáte trochu pohybu, můžete se již brzy radovat z výsledků. Vaše postava bude pevnější a krásnější. Vaše pokožka se bude pyšnit vysokou elasticitou i kvalitní strukturou, a zároveň dojde ke zmírnění projevů celulitidy. 

 

Doveďte svou postavu k dokonalosti 
Pokud chcete dovést svou postavu k dokonalosti, doporučujeme Vám ošetření přístrojem EXILIS kombinovat s masáží na přístroji NIODÉ VAC III, který povislou pokožku dokonale zpevní, anebo LYMFOJETT 6, který Vám provede profesionální lymfatickou masáž napomáhající odplavování škodlivin z těla. A kde najdete všechny tyto úžasné přístroje pod jednou střechou? Zavítejte na stránky www.studioexilis.cz, kde získáte všechny potřebné kontakty. Začněte svůj boj s tukovými polštáři ještě dnes!

Do konce roku AKCE - SLEVA 20% při objednání a zaplacení na ošetřní EXILIS (tzn. 4 x ošetření 2 500,- = 10 000,- a po slevě 4 x 2 000,- = 8 000,- Kč)!

www.studioexilis.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Tělová kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.