Na trvalo štíhlejší pomocí metody supertumescentní liposukce


Liposukce je metodou odstraňování podkožního tuku, který je ve větším množství nahromaděn na některých místech těla a může tak způsobovat nežádoucí proporce postavy.

Toto zvýšené ukládání tuku do určitých oblastí je dáno různými vlivy, zejména dědičnými. Vypořádat se s nevítanými tukovými polštářky a disproporcemi postavy pomohou kvalifikovaní chirurgové s atestací Kliniky plastické a estetické chirurgie Laurea. Věřte, tato metoda funguje určitě. Tuk je jednou pro vždy pryč.

Liposukce v žádném případě nepředstavuje redukci nadváhy, ale odstraňuje místní nahromadění tuku a umožňuje korekci tělesných křivek. Doporučujeme ji zejména lidem, kteří jinak dbají o svoji postavu, ale kterým již žádné dietní či pohybové aktivity nepomáhají zbavit se ohraničených tukových nadbytků. Zásadním předpokladem maximální spokojenosti pacienta po provedené liposukci je stabilní hmotnost a dobrá elasticita jeho kůže. Nejčastější lokality, kde se ve zvýšené míře ukládá podkožní tuk, bývají u žen zejména zevní a vnitřní stehna, boky, břicho, hýždě a jiné. U mužů to nejčastěji bývají boky, podbradek, prsa a oblast břicha.

Liposukcí je možno odsát tuk i na jiných místech těla, ale existují i takové lokality, kde liposukce není příliš vhodná (např. přední plocha stehen). Metoda tumescentní liposukce je celosvětově oblíbená a používaná pro své mnohé výhody mezi něž patří zejména ambulantní provedení zákroku a menší zátěž pro pacienta. 

                         

1. Výkon se provádí pouze v místním znecitlivění, tedy ambulantně.
2. Vlastní odsávání tuku je nebolestivé (jen při napouštění tumescentního roztoku může být pociťován diskomfort). Pooperační bolesti jsou minimální. A hlavně! Máte jistotu že nežádoucí tuk je opravdu pryč, nemusíte absolvovat opakovaně procedury neinvazivní liposukce s nejistým výsledkem.
3. Pravděpodobnost vzniku kožních nerovností nad odsátým místem se redukuje na minimum použitím kanyl malého průměru.
4. Pacient po zákroku prakticky ihned může opustit kliniku.
5. Doba, kdy je bezpodmínečně nutné nosit kompresivní prádlo se pohybuje v rozmezí 10 až 14 dnů.
6. Krevní ztráty při operaci jsou minimální.
7. Drobné vpichy pro odsávací kanyle zaručují neviditelné jizvičky na kůži.
8. Po liposukci je vhodné podstoupit tlakové masáže, případně lymfodrenáže.

                                    

Na fotografii MUDr. Evžen Trupar, Ph.D, plastický chirurg, operatér kliniky Laurea, spol. s.r.o.



www.laurea.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Dekorativní kosmetika, Módní trendy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.