Největší klinika plastické chirurgie, estetické a laserové medicíny na severu Čech

03.01.2012 | Estetická chirurgie

Díky moderním metodám plastické chirurgie, estetické a laserové medicíny mohou být všecny ženy krásné v každém věku.

Klinika plastické chirurgie s. r. o. Ústí nad Labem se právem pyšní nejmodernějším vybavením, nejdelšími zkušenostmi v oboru a velkým množstvím spokojených zákaznic, ale i zákazníků.  

Podle nejnovějších trendů 
Milé dámy, pokud chcete odstranit vady na kráse a zvýšit si své sebevědomí, jistě Vás bude zajímat, že v Ústí nad Labem se nachází moderní zdravotnické pracoviště v oblasti plastické chirurgie, estetické a laserové medicíny: Klinika plastické chirurgie s.r.o. V první části najdete recepci, odborné a laserové ambulance. V největším a nejmodernějším laserovém centru si kromě odstranění žilek, pigmentů a bradavic můžete nechat odstranit nežádoucí chloupky i chrápání, zbavit se chronické rýmy nebo omladit obličej či odstranit jizvy. Ve druhé je operační trakt a nadstandardní pokoje, kde si mohou klienti odpočinout po méně i více náročných zákrocích. Třetí část tvoří Beauty centrum. Kosmetický salón pracuje s kosmetickou GERnetic. Klinika disponuje nejmodernějším přístrojovým vybavením (STARVAC, radiofrekvence, kavitace, diamantová mikrobruska, lymfodrenáže, laserové bělení zubů) a nabízí široký sortiment služeb. Od ledna 2012 má klinika k dispozici jako jediné zařízení v ČR minimálně invazivní mikrojehličkovou intracelulární radiofrekvenci s jedinečnou SCARLET Shock Free technologií. Je to naprostý hit v omlazení pleti, obličeje, krku, dekoltu ale i hřbetu rukou a to bez operace, bolesti a ambulantně!

Nejčastější zákroky
A jaké zákroky patří mezi nejčastější? Pokud jde o operační zákroky, zde se jedná o plastiku horních a dolních víček, plastické operace prsů, plastické operace nosu, facelifting v kombinaci s CO2 frakčním laserem k vyhlazení a omlazení pleti a operace intimních partií. Mezi nejčastější neoperační zákroky patří vyhlazení vrásek pomocí botoxu a výplňových materiálů zvětšování rtů, liquid face lift – tekutý obličej, APTOS – happy lift, odstraňování pocení, rejuvenace a chemický peeling.   
 
Na obrázku: Fotografie PŘED a PO operaci tvarových odchylek nosu
 
Na brázku: Fotografie PŘED a PO operaci horních a dolních víček

Pro ženskou i mužskou krásu
Spokojenými klienty Kliniky plastické chirurgie s.r.o. jsou nejen dámy, ale také pánové. Mezi nejžádanější zákroky u mužů patří operace intimních míst. Více informací o největší klinice plastické chirurgie, estetické a laserové medicíny na severu Čech najdete na www.plastika-ul.cz a www.vraspirova.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.