Eva Decastelo:
"Bojím se porodu, ale přítel mě ochrání!"

07.09.2009 | Revue

Moderátorka Eva Decastelo, kterou veřejnost zná pod dívčím příjmením Aichmajerová (30), se nedávno provdala za otce svého prvního potomka, novináře René Decastela.

Teď je již v osmém měsíci. Díky rizikovému těhotenství musí být opatrná, protože porod může přijít kdykoli. 

I přesto, že by Eva, , měla ležet doma v klidu a nic nedělat, přišla ve středu 2. 9. pokřtít kalendář fotografky Sáry Saudkové vydaný k 50. výročí známé obuvnické značky.
"Tohle jsem si prostě nemohla nechat ujít," svěřila se Decastelo.

"Jednak jsme s lidmi okolo této značky velmi dobří kamarádi a jednak už tři roky nosím zimní boty jenom od nich. Pravidelně je nechávám napustit a také propasírovat kůži, nemá to chybu," pěla chválu Eva, která křest kalendáře nebrala jako práci, ale jako laskavost kamarádům.

"Já jsem si to užila. Pro mě to byl trochu útěk z rizikového těhotenství, kdy jinak pořád musím být doma, mít nohy nahoře a odpočívat. Den před jsem si zkusila vydobýt u pana doktora propustku, a on souhlasil," dodala.

Eva, stejně jako mnoho maminek, trpí v požehnaném stavu těhotenskou cukrovkou. I proto na sebe musí dávat větší pozor, než je obvyklé. Nikdy neví, kdy může začít rodit.

"Porodu se bojím, je to naprosto přirozené. Poprvé nikdy nevíte, do čeho jdete a co se může stát. Ale naštěstí mám skvělého muže, který u porodu bude se mnou a bude mě chránit. A mám i úžasného porodníka Miroslava Vernera, který je zároveň i rodinný přítel. Takže v něm mám jistotu, že kdyby to náhodou na mě přišlo dřív, bude na telefonu ve dne v noci," říká s úlevou Eva.
Ta si jinak své těhotenství užívá se vším všudy a těší se, až svého syna Michaela vezme poprvé do náručí.

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.