Laurinová sekla s mateřskou

29.12.2009 | Revue

Herečka Sabina Laurinová (38) se rozhodla, že už nebude tolik skákat kolem svých holčiček - Valentinky a Mají.

V novém roce se vrátí na muzikálová prkna i na televizní obrazovku.

"Valentinka je už ve druhé třídě. A Maje je šestnáct měsíců. Tak jsem ještě více zaktivizovala rodiče a chůvy, abych se mohla věnovat práci a nebyla jen pořád s dětmi doma," prozradila Sabina.

Nerada by vypadla ze šoubyznyzu. A zatím to ani nehrozí. Podařilo se jí totiž vyhrát konkurz na moderátorku nového pořadu televize Prima Mladší o pár let, ve kterém porazila i Simonu Krainovou, Jana Štefánkovou či Evu Jeníčkovou.

"Na pořad Mladší o pár let se moc těším. Protože budu motivovat diváky ke změně. Změně zjevu, chování, životního stylu. A změna v životě má velký význam. Navíc by to měl být pořad, který dá lidem radost. A to je fajn," tvrdí Laurinová.

Svatba bude, až dcera povyroste
Laurinová se těší i na připravovaný nový muzikál Baron Prášil v Divadle Hybernia, ve kterém ztvární roli Patricie vedle svého expartnera a otce její první dcery Valentinky Josefa Vojtka.

"Začneme zkoušet 5. ledna, s Pepou máme přátelské vztahy a muzikál, jak se zdá, bude výjimečný," raduje se herečka, která se stále ještě neprovdala. I když je už více než rok se svým novým partnerem, stomatologem, zasnoubená.
"Až Maja povyroste, aby nám mohla jít za družičku, určitě bude svatba," ujišťuje Sabina.

Během mateřské o poznání zhubla. Působí teď křehkým dojmem.
"Na mě druhé těhotenství zafungovalo tak, že mi opravdu postavu o několik kilo ztenčilo. Diety nedržím, ale mám teď se dvěma dětmi pořádný fofr," uzavírá Laurinová. 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.