Volný čas

Pobyty, které okoření Váš partnerský život
Každý partnerský vztah potřebuje čas od času posílit pocit partnerského souznění a harmonie. Pokud máte pocit, že se Vám ze vztahu vytrácí počáteční jiskření, je nejvyšší čas Váš vztah trochu okořenit... celý článek
Potřebujete doručit svou zásilku? Zapomeňte na dlouhé fronty na poště. Zařiďte to pěkně rychle a z pohodlí své kanceláře nebo domova. Poradíme Vám, na koho se obrátit.
Chcete mít pěkně vyžehlené prádlo, aniž byste se u žehlení zbytečně nadřela a bolela Vás záda? Naše triky by Vám měly žehlení usnadnit.
Hledáte zajímavé a originální jméno pro svého čtyřnohého přítele? Jména pro psy inspirovaná českými celebritami se mohou stát Vaším dobrým vodítkem.
Lázně Mšené nabízejí programy nejen pro dámy
Cítíte se unavená, neupravená, vytrácí se Vám sebevědomí a máte pocit, že nic nezvládáte? Pak je ten nejvyšší čas, abyste zajela načerpat nové síly, a přibrala přitom ne na váze, ale na kráse. celý článek
Myslíte si, že lázeňské pobyty jsou určené výhradně pro seniory? Zapomeňte na předsudky. To už dávno neplatí.
Lámete si hlavu, jak opravdu potěšit své drahé a blízké? Udělejte jim radost formou netradičního dárku. Darujte zážitky, vzpomínky a emoce. Tyto dárky mají opravdovou hodnotu.
Filipínský teenager Junrey Balawing je velký jako roční dítě.
Věznění transsexuálové mají ve Velké Británii nárok na vycpané podprsenky
Vězeňští dozorci dostali příkaz, že musí transsexuálním vězňům umožnit přístup k make-upu a dámskému spodnímu prádlu. celý článek
Na obálce knihy se zájemci dočtou, že se jedná o sondu do záhad mužské mysli, o odhalení toho, na co kromě sexu muži myslí. Všech dvě stě stran je však naprosto prázdných.
Každý čtvrtý muž v Německu si myslí, že humor je důležitější než pohlavní život. Polovina Němců pak miluje svou manželku či partnerku především proto, že se dokáže zasmát stejným věcem jako...
Novozélanďané přinesli světu adrenalinové sporty jako je bungee jumping či lyžování s helikoptérou (heliskiing). Teď lásku k extrémům vnášejí i do kuchyně.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17