Pobyty, které okoření Váš partnerský život


Každý partnerský vztah potřebuje čas od času posílit pocit partnerského souznění a harmonie. Pokud máte pocit, že se Vám ze vztahu vytrácí počáteční jiskření, je nejvyšší čas Váš vztah trochu okořenit...

Wellness doteky aneb Domácí masáže
Pobyt Wellness doteky aneb Domácí masáže
je určen nejen k příjemné relaxaci v kouzelném prostředí, ale také k tomu, abyste se s partnerem naučili, jak si vzájemně zpříjemnit společné chvíle. V dvouhodinových blocích se od profesionálního maséra naučíte základní hmaty zaměřené na masáž zad, nohou, krku a obličeje. Během pobytu můžete využít tří vstupů do Vitálního světa, nejpůsobivějšího wellness centra u nás, a dopřát si keltskou, finskou, nebo bylinkovou saunu, whirlpool, zážitkové sprchy a mnoho dalšího. Aby relaxaci nic nechybělo, je pro Vás připraven výběr procedur, jako je medová, lymfatická, anebo anticelulidní masáž. Na závěr pobytu obdržíte CD s instruktážním videem s praktickými ukázkami hmatů, které jste se během pobytu naučili, a masážní olejíček. Dopřejte si pobyt, který Vaším odjezdem nekončí, a ze kterého můžete čerpat ještě hodně dlouho.

 

Snový romantický pobyt 
Pokud se nechcete učit novým věcem, ale jen příjemně relaxovat se svým miláčkem v kouzelném prostředí, romantický pobyt je pro Vás jako stvořený. Vychutnejte si atmosféru luxusního soukromého wellness centra při svíčkách, sektu a relaxační hudbě, stejně jako výtečné tříchodové večeře. Dopřejte si relax v bylinné kádi káď Fitodar s očistnou procedurou pro tělo i mysl a objevte kouzlo hradu Kolštejn při romantických vycházkách. Hřejivé procedury, přátelské zázemí, mnoho příjemných překvapení, žádné starosti a spousta času jen pro Vás dva, to je snový romantický pobyt ve Wellness hotelu Kolštejn v Jeseníkách.
 


Promo video Wellness hotelu Kolštejn si můžete prohlédnout ZDE.

www.relaxkolstejn.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.