Luxusní háčkované dámské spodní prádlo a plavky


Háčkované plavky a dámské spodní prádlo, jsou kombinací elegance, špičkového provedení a jsou velmi sexy. Tyto luxusní háčkované plavky, které můžete nosit i jako spodní prádlo jsou na výsluní popularity.

Oblíbili si je i mnozí návrháři, celebrity jako Paris Hilton, a také široká veřejnost.

Tradiční vzory, moderní design a ženské tělo jsou nádhernou symbiózou, která musí uchvacovat. A to není vše. Ráda byste se opálila i pod plavkami bez nutnosti odhalování svých citlivých míst na veřejnosti? A právě háčkované plavky vám toto umožňují, aniž byste si musela plavky sundávat. Princip háčkovaných plavek je založen na jejich děrovanosti, které propouští sluneční paprsky, ale současně jsou tyto plavky pro lidské oko neprůhledné a nenarušují tak Vaše soukromí. Každý výrobek je originál a vyrábí se přesně jen na vás. Háčkované plavky se vyrábí dvoudílné jako bikiny. Háčkované spodní prádlo a plavky zvýrazní ladné ženské křivky a dají vyniknout nezaměnitelným krajkovým vzorům. V háčkovaném prádle se každá žena stane půvabnou a okouzlující. Náš sortiment budeme i nadále rozšiřovat o další kolekce a výrobky.

Háčkované komplety

Vytvořte si svůj vlastní originál Vám přesně na míru. Spodní díl může být klasický, nebo vypadat jako tanga nebo string. Zavazování může být kolem boků ozdobnou šňůrkou nebo v celku na gumku. U horního dílu klasická ramínka často nahrazuje zavazování kolem krku na ozdobné šňůrky. Komplety mohou být jednobarevné nebo v barevné kombinaci dle Vaší fantazie. Můžete si vybírat ze široké škály barev. Tento originální výrobek je vhodný i jako dárek.

Háčkované kalhotky

Vytvořte si háčkované kalhotky pro svou jedinečnost a osobnost. Vaši kreativitu zde můžete využít pro barevné kombinace, výběr vzorů a typů kalhotek. Kalhotky mohou být klasického typu nebo jako odvážné string. Jedná se o ruční výrobu každého jednotlivého výrobku a tak vzniká Váš originál. Okouzlete svého partnera nebo překvapte svou partnerku jedinečným dárkem.

Nejen tyto velice atraktivní háčkované výrobky ale také kvalitní vybavení vaší kuchyně a domácnosti naleznete v našem e-shopu http://www.titanovepanve.cz/hackovane-pradlo.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.