Soutěž Blogerka roku má svou českou premiéru


Blogerky jsou uznávanými celebritami 21. století. Ovlivňují módní trendy, oblékáním a obouváním počínaje a líčením konče. Svými doporučeními zasahují do stylu života svých čtenářů.

Záleží na samotné blogerce, jaké a jak široké téma svého blogu zvolí. A protože móda, krása, jídlo a životní styl obecně jsou nejčastějšími tématy česky psaných blogů, v prvním českém ročníku soutěže Blogerka Roku se soutěží právě v těchto čtyřech kategoriích: Fashion, Beuaty, Life and Food. www.BlogerkaRoku.cz

Celebrity dnešní doby
Zcela bez nadsázky můžeme říci, že blogerky patří mezi celebrity 21. století. Přestože pro své čtenáře existují pouze virtuálně, významně zasahují do jejich života. Ovlivňují módní a potažmo i nákupní preference tisíců z nich.
Přestože téma blogu záleží na samotné blogerce, která se obvykle snaží o co nejoriginálnější pojetí, za dobu působení blogů se ustálilo několik klíčových témat. Fashion, Beauty, Life and Food. Z této skutečnosti také vychází první české kolo soutěže o Blogerku Roku. Právě v těchto čtyřech výše uvedených kategoriích se mohou blogerky přátelsky utkat pod záštitou soutěže Blogerka Roku.

Premiéra v českém prostředí
Soutěže tohoto typu jsou v zahraniční poměrně časté, v našem prostředí se však bude jednat o premiéru. Vzhledem k účasti mnoha sponzorů čeká českou mediální scénu velkolepá akce ukončená slavnostním galavečerem v hotelu Yasmin.

www.BlogerkaRoku.cz
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.