Flamingopark uvádí na trh novou kolekci na horké letní dny nazvanou Flamingopark Daydreaming 2013


Flamingopark již od roku 2007 vyrábí produkty s ohledem na lidi a životní prostředí. Cílem této značky je dělat věci uvědoměle, drží se třípilířového modelu People, Planet, Profit, tedy na prvím místě “lidé, planeta, a až pak zisk”.

Zakladatelé značky Flamingopark Martina a Andrew vybírají a vyzývají ke spolupráci jen takové nezávislé designéry a výrobce, kteří splňují jejich etický módní kodex. Zakladatelé rezidují v Mexiku, kde zároveň vedou módní značku a boutique Alfonsina y el mar, nabízející kvalitní výrobky z recyklovaných a organických materiálů.

Rukopis této značky je s nádechem extravagantnosti vybízející k rozpustilosti, linie oblečení je však sofistikovaná a vhodná jak na volný čas tak i do kanceláře. Precizní střihy mají tendenci vyzdvihovat ženskou krásu a podpořit sebevědomí zákaznic. Hlavním kritériem je pohodlnost jednotlivých modelů, důležitou roli hrají kvalitní splývavé materiály jako je bavlna, lněné tkaniny a rayon.

Vévodící barvou letní sezóny je námořnická modř, která doplňuje základní paletu barev a prolíná se s jemnými pastelovými odstíny. Celoplošné barvy jsou záměrné, kolekci doprovází nespočet pestrých šátků a dalších doplňků, které se s jednobarevnými modely velmi dobře kombinují.

Nabídka pohodlných sukní a splývavých šatů na první pohled působí jednoduše, mají však spoustu drobných detailů. Díra na palec u dlouhých rukávů, řasení na ramenou a překládané díly, to vše dodává kolekci ten pravý šmrnc. Kalhoty si najdou oblibu u rebelek. V kolekci objevíte kalhoty se sníženým sedem,  zúženými nohavicemi nebo krátkým střihem, které můžete podkasat a vytvořit efekt balónové sukně. Vkusné a pohodlné svetříky nazvané Pudding jsou heboučké, prodyšné a dají se sbalit do malého uzlíčku.

Oblečení je jen základ pro vytvoření vlastní identity, kterou můžete donekonečna měnit zvolením správných doplňků. Pro tyto účely má Flamingopark ve svém repertoáru barvitou nabídku nezvyklých a vizuálně atraktivních šperků a pásků, kabelek a dalších designových předmětů, které jsou vyrobené v Mexiku.

Nová kolekce oblečení a doplňků je k dostání od 1.7.2013 na www.flamingopark.cz a v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique na Praze 1.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.