Jak zvýšit sebevědomí


Zdravé sebevědomí je základem úspěchu. Kdo si věří, ten se nebojí dosahovat svých cílů.

Kromě toho je dokázáno, že sebevědomé ženy jsou vnímány jako mnohem krásnější a přitažlivější. Chcete si zvýšit sebevědomí? Poradíme Vám.

Na podstavci sebedůvěry
Základním stavebním kamenem zdravého sebevědomí je vybudování sebedůvěry. Pokud ji potřebujete vybudovat, napište si na papír seznam činností, ve kterých jste dobrá. Z těchto aktivit si vyberte tu, která Vás nejvíce baví (učení se jazyků, sledování vědomostní soutěže), a snažte se jí věnovat každý den alespoň chvilku. To Vám dodá patřičnou sebedůvěru. Jestliže je příčinou Vašeho nízkého sebevědomí to, že se Vám nedaří dosáhnout Vašeho cíle, stanovte si jiný, snadnější. Po jeho dosažení se můžete znovu pokusit dosáhnout původního cíle.      

Na vzhledu záleží
Nedílnou součástí ženského sebevědomí je vzhled. Bohužel žádná z nás není dokonalá. Také žena, se kterou se zahanbeně srovnáváte, má své chybičky. Udělejte to jako ona, potlačte nedostatky a zdůrazněte své přednosti. Pokud navíc budete pravidelně sportovat (postačí posilovna 2x1 hodina týdně), k tomu se trochu opálíte a budete pravidelně používat hydratační mléko, začnete si připadat krásná, a tudíž sebevědomá. A nezapomeňte, že ženám dodává na sebedůvěře, když mají dobře upravené vlasy. Dopřejte si bez výčitek návštěvu kadeřníka.  

Přečtěte si také:

Navštivte také: Celebrity, Diskuze pro ženy

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.