Jaké spodní prádlo zvolit pod letní šaty?


Léto je v plném proudu a náš letní šatník je plný lehkých, krátkých a sexy šatiček, které se rozhodně musí letos světu ukázat.

Ovšem letní šaty jsou mnohdy zrádné, co se týče spodního prádla. Velmi často jsou bez ramínek, nebo jsou průsvitné nebo jsou bílé. Jaké zvolit spodní prádlo pod letní šaty? To se dočtete v našem článku.

Bílá barva je prostě letní
Bílá barva k létu patří. Působí lehkým a jemným dojmem, nepřitahuje slunce a krásně dokáže zvýraznit hnědé opálení. Proto jsou bílé barvy prostě základem letního šatníku a v módě patří mezi evergreeny, které nikdy nevyjdou z módy.

Problém u bílých šatů nestává ovšem v okamžiky, kdy se pod něj volí spodní prádlo. Nabízelo by se zvolit prádlo bílé, ale opak je pravdou. Bílé spodní prádlo bude totiž pod bílou látkou prosvítat. Proto je daleko lepší volit prádlo tělové. To splyne s vaší kůži a nikde prosvítat nebude.

Prádlo musí perfektně sedět
Nejen při nošení letního oblečení musí spodní prádlo perfektně sedět, ale u lehkých a přiléhavých šatů je to prostě nutnost. Zaříznuté a špatně padnoucí spodní prádlo dokáže zkazit celý outfit. Pokud si tak nejste spodním prádlem jistí, zvolte o velikost větší nebo se obraťte na odborníka, který vám jistě poradí.

Jaký zvolit střih spodního prádla?
V létě se nosí oblečení krátké, přiléhavé, vzdušné, průsvitné a ve světlých barvách. Proto hraje důležitou roli také střih spodního prádla. Vaším křivkám zvýrazněným v upnutých šatech rozhodně nezalichotí zařízlé kalhotky, která zadek rozdělí na nevzhledné části. Volte tak raději brazilské kalhotky nebo tanga.

Brazilky jsou oproti tangám pohodlnější a mnoha mužům přidají daleko více sexy než tanga. Důležité je opět zvolit správnou velikost. Nezapomeňte také na vhodnou barvu, pod bílé a světlé šaty volte světlé spodní prádlo.

Víte, co je bralette?
Bralette jsou krajkové podprsenky, které se staly velmi populárními a můžeme je vidět téměř na všech modelkách spodního prádla i v českých ulicích, festivalech i barech. Bralette jsou symbolem lehkosti a svobody.

Tyto krajkové podprsenky se nosí pod volné košile a šaty, ale také jako samotné pouze v kombinaci se sukní, kraťasy nebo kalhotami. Co je důležité, je umět správně a vhodně zkombinovat.

Bralette se kombinuje s takovými kousky, které zachovají její lehkost, volnost a vzdušnost. Hodní se k nim sukně, kraťasy nebo kalhoty s vysokým pasem. Díky tomu krásně vynikne pas nositelky, jelikož vynikne přechod mezi břichem a boky.

Vysoké pasy, tvarující spodní prádlo
Spodní prádlo vždy reaguje na módní trendy panující v módě. Proto s příchodem zvýrazněných pasů, pouzdrovými sukněmi a vypasovanými kalhotami muselo přijít na trh spodní prádlo, které je vyšší a sahá až k pupíku. Takové spodní spodní prádlo může mít různé funkce jako je tvarovací, stahující nebo neméně důležitou funkci a to být sexy.

Spodní prádlo do oblečení zvýrazňující pas dokáže hotové zázraky a mnohdy nabízí také push-up efekt. Je k sehnání v různých barevných kombinacích, vyrábí se z materiálů jako je krajka, samet nebo hedvábí. Mnohdy to jsou opravdu krásné kousky, které je škoda schovávat pod oblečením.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.