Podzimu vládnou kovbojské boty

07.09.2011 | Dámská móda | Módní tipy

Chcete být na podzim trendy? Bez vysokých kozaček v kovbojském stylu se určitě neobejdete. Letošnímu podzimu totiž vládnou kovbojské boty.

Pohodová kovbojská móda
Kovbojská móda, to jsou džínsy, vestičky, košile a především kovbojské boty. Tento nenucený módní styl se těší velké oblibě především, protože je velmi pohodlný, variabilní a praktický. Myslíte, že kovbojská móda patří pouze do přírody? Nenechte se mýlit. V outfitu inspirovaným hrdiny westernových filmů můžete klidně vyjít i do ulic velkoměsta, aniž byste se musela bát, že Vás zastaví módní policie. 

           

Kovbojské boty zdůrazní ženskost
Jak jsme mohli vidět na módních přehlídkách na podzim a zimu 2011/2012, kovbojské boty nepatří pouze k džínům. Letošní sezónu se budou nosit také k sukním, anebo ke svetrovým šatům. Vysoké kovbojské boty obuté právě k typicky dámskému oblečení zdůrazní ženskost. Jen pro zajímavost letošní rok patří kovbojům už od jara, kdy kolekci v kovbojském duchu představil Ralph Lauren.   

                          
 
Zaostřeno na třásně   
Nová kolekce Isabel Marant překvapila překrásnými kovbojskými botami s třásněmi. Rozřezaná kůže vypadá na kozačkách velmi efektně. Návrhářka kolekce některé z nich navíc doplnila kožešinou. Třásňové kozačky u nás koupíte třeba v Zaře, kde nás zaujaly pohodlné kozačky s nízkým podpatkem.

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.