Nový podzimní trend:
Garcon Look


Letos na podzim se Vám možná budou hodit některé kousky ze šatníku Vašeho partnera. Módní návrháři se totiž rozhodli, že nechají vyniknout ženskost v kontrastu k chlapeckému oblečení. Móda muž žena je neobyčejně stylová a pohodlná pro každodenní nošení.

Ženská a zároveň chlapecká
Ženská a zároveň chlapecká, to je přesně módní ikona ženy, kterou miluje uznávaný návrhář Karl Lagerfeld, který na své přehlídce Chanel v Grand Palais v Paříži představil modely v novém podzimním trendu Garcon Look. Ostatně žádné jiné místo není pro představení tohoto trendu tak příznačné jako právě Paříž, která kde se již garcon fashion před několika desetiletími objevila. Chlapeckým stylem se inspirovali také ostatní návrháři, jako je například  Paul Smith.       
 
 

Volné košile a pánská saka
Volné pánské košile v kombinaci s přiléhavými džíny nebo kalhotami, které zdůrazňují štíhlé nohy, tomuto trendu dominují. Dolce a Gabbana navíc obohatil outfit žena muž o stylová pánská saka. Milé dámy, když nebude počasí na sukni, udělejte si pohodlí, oblékněte cigaretové kalhoty, k tomu ležérní košili, teplé sáčko a do ruky vezměte černý elegantní deštník. A co boty? Přeci komfortní polobotky s tkaničkami.

Přečtěte si také:      

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.