Exkluzivní nákupy z pohodlí Vašeho domu


Nemáte náladu trávit svůj volný čas chozením po obchodech a stáním v dlouhých frontách? Toho všeho se můžete vyvarovat a příjemně si užít nakupování luxusních módních značek...

Vše jen za pár kliknutí, takže bez zbytečné námahy. Stačí se bezplatně zaregistrovat na webu Stilago.cz a můžete začít nakupovat.

 
Foto: Stilago.cz

Co je Stilago?
Stilago je online módní klub, který se zaměřuje na dámské, pánské a dětské oblečení i doplňky známých světových značek. Mimo nich máte také možnost seznámit se s netradiční módou, která je plná originality a zajímavých nápadů od italských a jiných menších návrhářů. Široká nabídka, každý den mnoho novinek a to vše se slevou až 70%.

  
Foto: Stilago.cz

A jak vlastně módní klub Stilago funguje?
Ať již budete odebírat newslettery nebo budete sledovat Stilago na Facebooku či Twitteru, vždy budete včas informování o všech kampaních a značkách, které daný den začínají. Kolekce bývají množstevně omezené, rychlost je tedy velmi důležitá. Až Vám něco padne do oka, během několika minut si vše jednoduše objednáte a za 3 týdny Vám přijde zásilka s vybraný zbožím až domů, nebo do zaměstnání. Jde o velmi jednoduchý a moderní způsob nakupování, který se po obrovském úspěchu v západní Evropě pomalu stává oblíbeným i v České republice.

www.stilago.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.