Kabelky s kožešinou jsou hitem letošního podzimu

10.10.2011 | Dámská móda | Nákupy

Už máte obnovený šatník pro tento podzim? Nezapomeňte ho doladit trendovní kabelkou. Hitem letošního podzimu jsou barevné kabelky s kožešinou.

Kabelky s kožešinou jsou trendy
Milé dámy, jestli chcete být letošní podzim opravdu trendy, pak se neobejdete bez kabelky s kožešinou. Během naší exkurze do světa chlupatých kabelek nás nejvíce zaujaly kožešinové kabelky s řetízky. Je libo elegantní černá, extravagantní červená, něžná bílá, anebo stříbřitě šedivá? Vyberte si barvu, která nejlépe doladí Váš podzimní outfit.  

 

Elegantní aktovky pro pány
Ani pánové nemohou nosit všechno po kapsách. Pánská taška luxusní italské značky Gianni Conti, ať už v černém, anebo tmavohnědém provedení, představuje elegantní doplněk, který vkusně doplní image každého muže, kterému záleží na jeho vzhledu. Velmi praktickou součástí aktovky je samostatně vyjímatelné pouzdro na notebook.

  

Kožená peněženka jako dárek
Pokud si již nyní lámete hlavu s vánočními dárky, věřte, že kožená peněženka nikdy nezklame. V obchodě www.kabelkyodhrabenky.cz pořídíte stylové kožené peněženky pro dámy i pro pány. Nás nejvíce zaujaly dámské peněženky Gianni Conti s vytlačovaným dezénem velkých šupin a masivní zaklapovací přezkou. Vybrat si můžete z několika módních barevných odstínů. 

 
www.kabelkyodhrabenky.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.