Plavky 2012, které si vyberete?

30.03.2012 | Dámská móda

Také si nedokážete svou dovolenou bez koupání ani představit? Pak si musíte pořídit parádní plavky. Prozradíme Vám, jaké jsou nejnovější trendy plavek a bikin na léto 2012.

Jednodílné plavky patří mezi módní hity 
Letošní sezóna se nese ve znamení pestrých barev, veselých motivů a výjimečných materiálů. Dobrá zpráva pro dámy, které se necítí dobře v odvážných bikinách, je, že hitem letošního léta nejsou pouze dvoudílné, ale také jednodílné plavky, a to především v kombinaci se šátky a dalšími stylovými doplňky. V internetovém obchodě www.spodni-pradlo-leontyna.cz proto najdete dvoudílné a jednodílné plavky různých velikostí a tvarů, takže si stačí jen vybrat. Dámské plavky Timo jsou zárukou dokonalého pohodlí. Skrytá podprsenka poskytuje rafinovanou oporu a jednobarevná lišta opticky zeštíhluje. V kategorii jednodílných plavek nás zaujaly dámské plavky Verano Xena, a to svými atraktivními košíčky v módním trojúhelníkovitém střihu a atraktivními kalhotkami s páskem.  

V bikinách budete středem pozornosti   
Nejlepší volbu na léto samozřejmě představují dvoudílné sexy plavky. Bikiny se hodí nejen na slunění a opalování, ale také na plavání. V bikinách může vypadat skvěle každá žena, chce to jen zvolit ten správný střih a vzor. Leontýna pro Vás proto připravila bohatou nabídku různých variant, střihů a barev. Dámské plavky Lormar New nás zaujaly nejen svým motivem barevných proužků, ale také gelovou podprsenkou s push-up efektem. Komfort podprsenky ocení především majitelky menšího poprsí, anebo maminky. Smyslné plavky Marko Anis nezapřou svůj italský původ. Kalhotky s vázáním na bocích jsou velice pohodlné a dobře se v nich opálíte. Že by se Vám líbil jiný střih bikin? Račte si vybrat z bohaté nabídky. Když zvolíte ten správný model od Leontýny, pánové ve Vaší blízkosti z Vás nespustí oči. Minimálně do chvíle, dokud se neponoříte až po krk do vody.


Bohatá nabídka spodního prádla 
V internetovém obchodě www.spodni-pradlo-leontyna.cz nenajdete pouze žhavé trendy plavek a bikin na letošní sezónu, ale také podprsenky, kalhotky, erotické prádlo nebo svůdné košilky značek Lormar, Sieslei, Triola, Timo a dalších. Nedílnou součástí sortimentu je také prádlo pro nevěsty, saténové prádlo, dětské a pánské spodní prádlo. Takže až budete nakupovat plavky, můžete při té příležitosti rovnou oživit svůj šatník spodního prádla. A pokud jde o plavky, vyberte si takové, které Vám budou nejvíce slušet. A nezapomeňte na to, že nedůležitější je, abyste se ve svých plavkách cítila pohodlně. Přejeme Vám krásné léto!

Přečtěte si také:

Navštivte také: Zdraví a životní styl, Gastronomie

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.