Výprodej luxusních plavek začíná

14.08.2012 | Dámská móda

Chcete se letošní léto pyšnit luxusními plavkami, ale nechcete utratit tisíce korun? Milé dámy, zbystřete svou pozornost. Výprodej luxusních plavek začíná! Kde? To Vám prozradíme v našem článku.

Léto a plavky
Spojení léto a plavky k sobě neodmyslitelně patří. Která z nás by se nechtěla v létě slunit a koupat v krásných plavkách? Abychom si však užily letní radovánky, potřebujeme plavky, ve kterých se budeme cítit pohodlně a sebejistě. Jinými slovy potřebujeme plavky, které nám poskytnou maximum komfortu, a zároveň zamaskují případné nedostatky naší postavy. Luxusní plavky jsou zárukou dokonalé kvality zpracování. Ovšem jejich hlavní nevýhodou je poměrně vysoká pořizovací cena. Existuje kompromis? Samozřejmě. Výprodej plavek představuje ideální řešení pro všechny, které touží po luxusních plavkách, a přitom za ně nechtějí utratit astronomické částky.      

Luxusní plavky pro každou postavu
Luxusní plavky ve výprodeji můžete zakoupit již nyní v internetovém obchodě. Díky možnosti volby z nepřeberné palety různých střihů, barev a vzorů si zde přijdou na své dámy všech typů postav. Svůdné bikiny, módní tankiny, plavková dvojdílná i jednodílná klasika, to vše z velmi kvalitních materiálů a s lákavou slevou 30 až 50%.   


Dvoudílné plavky Naturana.

Plážová i bazénová inspirace pro Vás
Pro Vaši inspiraci jsme vybrali několik modelů plavek, které můžete nosit na pláž i k bazénu. Decentně modré luxusní plavky Anita jsou vhodné pro každou příležitost. Jejich komfort ocení dámy všech věkových kategorií. Plavky Naturana pyšnící se atraktivním vzorem můžete mít v dvoudílném i jednodílném provedení. Žluté dámské plavky Papaya – Obsessive nás zaujaly černými prvky, a to především pásečkem umístěným vpředu na spodním dílu. Kalhotky plavek Triangle Bonsai jsou zárukou dokonalého opálení Vašeho bříška. Více inspirace pro plavkovou sezónu 2012 najdete na stránkách e-shopu.   
 

Dámské plavky Anita.


Dámské plavky Papaya.

Kupte si plavky ve výprodeji  
Neváhejte tedy a kupte si plavky ve výprodeji. Pokud Vám náhodou nesednou, můžete je do 14 dnů vyměnit za jiné nebo vrátit. Své luxusní plavky si můžete objednat za vskutku luxusní cenu na www.luxusnipradlo.cz. Přejeme Vám příjemnou a teplou koupací sezónu! A pozor, v e-shopu nenajdete pouze plavky, ale také krásné košilky, pohodlná pyžama a župany, punčochy, korzety, spodní prádlo pro dámy i pro pány a mnoho dalšího. Při nákupu Vás jistě potěší, že od objednávky zboží ve výši 1499 neplatíte poštovné. 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.