Šaty do tanečních a plesová inspirace

22.08.2012 | Dámská móda

Chystá se Vaše dcera do tanečních, anebo se obě připravujete na novou plesovou sezónu? Víme, kde najdete nabídku nádherných společenských šatů, která je natolik bohatá, že si určitě vyberete.

Královna tanečního parketu
Jako královna tanečního parketu si bude připadat každá dívka či žena, která vklouzne do červeného roucha pojatého v antickém stylu. Nevšední společenské šaty s elegantními špagetovými ramínky jsou zdobené zajímavou dekorací pod prsy. 
 

Okouzlete na odpoledním dýchánku
V něžných pastelových šatech, které dokonale zvýrazní Vaše ženské vnady, okouzlíte každého muže na odpoledním dýchánku. Krásné šaty v délce ke kolenům výborně sedí i bez podprsenky a můžete je obléknout i na večírek. 
 

Buďte smyslná a sexy
Neobyčejně svůdná a smyslná zároveň budete v dlouhé bílé róbě zdobené krásnými přírodními vzory. Zahalenou do směsi zebřích pruhů, motýlů a květin Vás nikdo nepřehlédne.  
 

Černá elegance
Dlouhé černé šaty rafinovaného střihu ocení především elegantní dámy a všechny ženy, které si přejí vypadat štíhlejší. Díky bočnímu zipu je snadno obléknete.
 

Osvěžující kombinace barev
Úchvatné bílé šaty dekorované temně růžovými prvky nás zaujaly svou osvěžující kombinací barev. Proměňte se v krásnou bílo růžovou květinu!
 

Prodlužte si módní přehlídku
Že Vám naše virtuální módní přehlídka připadala příliš krátká? Prodlužte si ji na stránkách obchodu www.hezke-saty.cz. Šaty do tanečních, koktejlové šaty, dlouhé šaty, šaty na prodlouženou či dokončenou, stejně jako šaty na půl kolonu a kolonu můžete vybírat z mnoha barev, vzorů a modelů, jejichž nabídka se neustále rozšiřuje. Díky krátkým dodacím lhůtám (dodání skladových modelů do druhého dne) a profesionálnímu poradenství patří e-shop Hezke-saty.cz mezi nejvyhledávanější. O tom ostatně svědčí recenze mnoha spokojených zákaznic. Pokud se stanete jednou z nich, můžete navíc získat také slevu 100 Kč na příští nákup, stačí jen zaslat svou fotografii v zakoupených šatech. Přejeme Vám příjemný nákup a vydařenou plesovou sezónu!    

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.