Vytvarujte svou postavu do dokonalých křivek!


Cvičení a diety nepomáhají a Vy potřebujete dokonalou postavu do plavek? Nejlépe okamžitě? Využijte jednu z nejefektivnějších metod - liposukci.

Sluníčko láká k vodě, ale zároveň v nás může budit nepříjemné pocity: tělo teď budeme stále víc odhalovat a už nezakryjeme žádný jeho nedostatek. „Plavková“ sezona nás opět zastihla nepřipravené…
Žádné obavy! S nejmodernější liposukční metodou na klinice plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP to zvládnete. A můžete ji podstoupit klidně i v letním období. Dokonce to může mít i své výhody. Děti jsou na prázdninách, máte víc klidu a času na sebe. Proč ho tedy nevyužít k vylepšení své postavy?
Výhodou může být i fakt, že invazivních zákroků na klinikách plastické chirurgie ubude, protože většina z nich se nedoporučuje podstoupit v létě. Na volný termín proto nebudete muset dlouho čekat.  Mnohé kliniky navíc nabízejí výhodné letní slevy. Hlavně zvolte takové pracoviště, které vám zaručí kvalitní služby a hlavně zkušené odborníky.



Tuk zmizí, kůže se zlepší

Liposukční techniky opravdu dokážou tělesné křivky vytvarovat téměř na počkání, navíc jste po nich brzy fit. Splní tak vaše přání předvést svou krásnou postavu co nejdříve.
Klasická liposukce přece jenom vyžaduje delší čas na rekonvalescenci.  Zcela nové možnosti nabízí nejmodernější ultrazvuková metoda přístrojem VASER Lipo. Tato miniinvazivní technika nepředstavuje větší zátěž pro organismus, neodstaví vás na dlouho z běžných aktivit a přesto má skvělé výsledky.
„Při této metodě se tukové buňky odeberou velmi šetrně: tuk se působením ultrazvuku v celé ošetřované ploše rozruší a odsaje tenkou kanylou napojenou na přístroj vyvíjející podtlak,“ vysvětluje výhody primář MUDr. Michal Puls, CSc. z kliniky plastické a estetické chirurgie MEDICOM VIP. „Díky jemnosti zákroku existuje pouze nepatrné riziko vzniku nerovností. Ultrazvuk zapůsobí na kůži i regeneračně, takže se volná kůže v odsávané oblasti rychle stáhne a zlepší se i její kvalita a pevnost.“



MUDr. Michal Puls, CSc.

Kde jsou jiné techniky krátké
Žádoucí křivky je možné nabýt díky přístroji VASER Lipo všude na těle, jeho jedinečnost se ale projevuje zejména v partiích, na které jsou jiné liposukční techniky krátké − na podbradku, kolenou nebo kotnících, kde je vrstva tuku velmi slabá. www.vaserlipo.cz

www.medicomvip.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.