Krásně štíhlá bez bolesti a bez námahy

05.10.2012 | Estetická chirurgie

Rozhodla jste se, že konečně zatočíte se svými přebytečnými faldíky či nevzhlednou pomerančovou kůží, anebo rovnou s obojím? Díky metodě kavitace můžete být krásně štíhlá bez bolesti i bez námahy.

Výsledek již po prvním ošetření
Metod a doporučení, jak zhubnout, anebo se zbavit celulitidy, jsou stovky. Ovšem ne všechny fungují. A ty, které fungují, často bolí, anebo jsou velmi namáhavé. Říkáte si, kéž by bylo možné, abych zhubla bez námahy a bez bolesti? Vaše přání není nesplnitelné. Díky kavitaci, metodě neinvazivní liposukce, se můžete zbavit tuku v problematických partiích, jako je především bříško, boky, zadeček a stehna, během velmi krátké doby. Možná tomu nebudete věřit, ale výsledek je patrný hned po prvním ošetření.      



Kavitace pod drobnohledem   
A jak se toto ošetření provádí? Pomocí přístroje Green VaCavite, který odbourává tukové buňky působením ultrazvuku a vakua. Vakuum zvyšuje účinnost samotné bezbolestné liposukce tím, že zafixuje kůži k aplikátoru tak, aby se ultrazvukové vlny mohly soustředit do jednoho místa. Ultrazvuk pak rozbije obal tukových buněk, jejichž obsah se vylije do mezibuněčného prostoru, a dále je přirozeně odplaven lymfatickými a močovými cestami ven z těla. Uvolněného tuku se lidské tělo snáze zbavuje než toho ukrytého v obalu tukové buňky. Proto dochází po kavitaci k rychlému úbytku obvodových centimetrů i k nastartování organismu na další hubnutí. Samotná kavitace na přístroji Green VaCavite trvá 40 minut. Její účinnost je vhodné podpořit speciální masáží pomocí lymfodrenážních kalhot, které tím, že v sobě vytvářejí tlak, rozproudí lymfatický oběh, a také pomáhají rychleji zhubnout. Celá procedura kavitace a následné lymfodrenáže trvá 60 minut. Pokud tedy toužíte po krásnější postavě, udělejte první krok a objednejte se buď mailem, nebo prostřednictvím formuláře.

Komplexní péče na jednom místě
Dejte sbohem centimetrům navíc nebo nevzhledné pomerančové kůži a svěřte se do rukou špičkových chirurgů s mnohaletými zkušenostmi, kteří disponují tím nejmodernějším vybavením a přístroji. Že Vás při pohledu do zrcadla trápí jiné nedokonalosti Vašeho těla? V nově zrekonstruovaných prostorách Kliniky plastické chirurgie PEM můžete využít také služeb stomatologie, stomatochirurgie a gynekologie. Pečujte o svou krásu a zdraví na jednom místě.
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.