Co muži nechtějí slyšet

17.09.2012 | Sex a vztahy

Naše pánské protějšky si často stěžují, že my ženy moc mluvíme. Pravda je ovšem taková, že jim vadí především některé věty. A co muži nechtějí slyšet?

Bolí mě hlava
Bolí mě hlava, to je otřepané klišé, které v mužském uchu zní přibližně takto: Opravdu nemám náladu na sex s tebou, vlastně je to ta poslední věc, kterou bych teď chtěla dělat. Nebaví mě to s tebou.

Miluješ mě ještě?
Miluješ mě ještě? Tak to je řečnická otázka, na kterou muž buď tvrdohlavě mlčí (to je snad jasné, proč se ta ženská na to pořád ptá), anebo vysloví povinné ano (kdyby ne, stejně Vám to neřekne). Tato otázka pány jednoduše unavuje.

To můj bývalý
Tak to je vůbec nejhorší věta, kterou můžete říct v posteli. A u stolu s večeří nebo láhví vína taky nic moc. Koho, proboha, zajímá Váš bývalý? S bývalým nezačínejte. Ve Vašem současném by zmínka o něm vzbudila buď žárlivost, anebo pochybnosti, zda je dost dobrý.

Přijede maminka
Přijede moje maminka, neatraktivní kamarádka, anebo jiná návštěva, kterou Váš partner zrovna dvakrát nemusí, také nepotěší. Tuto zprávu si raději nechte na později a nalaďte partnera pozitivně jinou větou. Třeba Bude hrát Sparta.   

Takže milé dámy, pokud od svého miláčka něco potřebujete, anebo chcete strávit příjemnou chvíli, nepoužívejte žádnou z výše uvedených vět!

Foto: Pixmac.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.