Že by opravdu existovaly zázraky?


O produktech ActiMaris jsem už několikrát slyšela, a to samou chválu.

Že se jedná o naprosto přírodního pomocníka při hojení a dezinfekci a že prý funguje na plno potíží doslova zázračně. Jenomže jakmile já slyším slovo zázrak, dávám od toho ruce pryč a jdu tam, kde mi zázraky neslibují. Já na ně totiž nevěřím. Avšak poté, co jsem dostala možnost ActiMaris vyzkoušet doslova na vlastní kůži, budu nejspíš muset svůj názor na zázraky přehodnotit.

Sbohem dermatitido!

S pletí mám docela velké problémy, a to nejen co se týče akné a nedokonalostí, ale každý podzim pravidelně mou pleť posedne démon jménem dermatitida. Jestli to někdo z vás zažil, určitě chápe, jakou frustraci to s sebou přináší. Návštěvy kožního lékaře, všemožné mastičky, za které necháte v lékárně majlant, a stejně nic nepomůže. Navíc se to rok co rok vrací. Kdo nezná dermatitidu, mluvím o velmi zarudlé vyrážce s malými vodnatými puchýřky.

Abych pravdu řekla, netroufla jsem si doufat, že by to ActiMaris nějak změnil. Trochu jsem pochybovala, když jsem poprvé nanesla odličovacím tampónkem na očištěnou pleť a dle návodu chvíli vlhčila roztokem Forte. Tato první aplikace proběhla večer.

fotorecenze ActiMaris

Pleť jako z časopisu

Když jsem se ráno vzbudila, přišla jsem si jako v pohádce, kde figuruje kouzelný proutek, víla kmotřička, anebo jiné čáry máry. Jednak dermatitida úplně zmizela, zůstaly jen trošku růžové flíčky, které zmizely po další večerní aplikaci. Jako bonus se mi neuvěřitelně vyčistily černé tečky, se kterými jsem dosud marně bojovala.

Roztok ActiMaris Forte jsem také použila na dekolt, kde se mi často ucpávají póry a tvoří se akné. Teď si s radostí vezmu větší výstřih, protože po pupínkách už zbyly jen malinké památky. Co mě překvapilo asi nejvíce, je to, jak ActiMaris krásně hojí jizvy! Protože jsem nimra nenechavá, což se vyznačuje neustálým rýpáním každého pupínku, vytvořily se mi jizvičky skoro všude, kde nějaká nedokonalost byla. Roztok od ActiMarisu ale kůži krásně sjednocuje a jizvičky jsou teď mnohem méně viditelné, což mě vážně potěšilo.

ActiMaris roztok forte

Ideální pro malé uplakánky

Další skvělou věcí, kterou naše domácnost poznala, je Sensitiv roztok. Ideální na dětské bolístky, které je třeba vydezinfikovat. Nesetkali jsme se s žádným pláčem kvůli štípání a odřeniny, okousané záděry a škrábance se hojí jako divé!

ActiMaris roztok Sensitiv

Nevím, zda je to jen roztokem, protože následně jsme vždy pomazali na noc ActiMaris gelem, ale musím říct, že ta kombinace je opravdu jako lektvar z Harryho Pottera.

ActiMaris gel

Takže v souhrnu…

Na co už jsme všechno produkty značky ActiMaris vyzkoušeli a funguje? Akné – rozhodně ano! Černé tečky – vyčistí jako žádný peeling, dermatitida – odešla a už se nevrátila, a kdyby přece, už vím, jak na ni. Drobné bolístky – jako by se nám nic nestalo. :-) Jizvičky mizí, záděry se hojí velmi rychle a navíc přestanou po použití bolet. Také pomáhá od bolavých aftů a rychle je zatáhne. Prasklý koutek také do rána skonal. Na vážnější zranění jsme zatím naštěstí neměli možnost vyzkoušet, ale už se na to skoro masochisticky těším, protože to, co jsem zatím viděla, bylo až neskutečné.

Pokud nevěříte, určitě se podívejte na www.actimaris.cz, kde najdete více informací a také fotografie jiných lidí, kteří ho vyzkoušeli.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.