Univerzální pomocník pro rychlé hojení


Také se vám stává, že máte lékárničku naplněnou poloprázdnými lahvičkami, prošlými léky a většinou zbytečnými obinadly?

Lékárny sice dnes najdeme na každém rohu a v každém obchodním centru, ale utíkejte tam s krvácejícím prstem, když vám i náplasti zrovna došly. Kontrolu stavu lékárničky bychom měli provádět pravidelně alespoň dvakrát do roka. A při té příležitosti popřemýšlet nad tím, kolik jsme utratili peněz za přípravky, které jsme použili párkrát a pak nám akorát zbytečně zabíraly doma místo. Výrobci kosmetiky už většinou přišli na to, že člověk občas potřebuje jen malé balení krému nebo sprchového gelu. Bohužel u farmaceutických firem to neplatí. Proto vyhazujeme v lékárnách (které jsou jediným správným místem na likvidaci prošlých léků) starou dezinfekci, dětský sirup proti horečce nebo mastičky používané jen pár dní. Než si necháte v lékárně doporučit plno přípravků na konkrétní potíže, kterými trpíte poprvé nebo příležitostně, poptejte se raději po něčem univerzálnějším. Takový univerzální přípravek je např. ActiMaris

Léčivá síla mořské vody a kyslíku

Nejen na bolest a podráždění pokožky je skvělý švýcarský výrobek ActiMaris. Vyrábí se ve formě gelu a roztoku. Jeho velikou výhodou je přírodní složení, účinky jsou totiž založeny na kombinaci mořské vody a aktivního, vysoce-energetického kyslíku. Aktivní, tzv. singletový kyslík je jedním z nejúčinnějších přírodních antimikrobiálních a dezinfekčních činidel. Má velké množství energie, která ničí viry, bakterie, plísně a houby. Navíc dodává ráně kyslík a energii pro rychlé hojení a efektivně potlačuje zánět. Jedinou další složkou přípravku je už jen ionizovaná zásaditá voda. Mořská sůl dodává přípravku minerály, zejména hořčík, které jsou důležité pro podporu procesu hojení. Ionizovaná zásaditá voda má hlubší účinek než obyčejná voda, protože proniká hlouběji do tkáně, a tak účinněji přenáší kyslík a minerály.

gel a roztok ActiMaris

Gel, roztok, nebo oboje?

ActiMaris gel zklidňuje podráždění, léčí drobné rány včetně těch hnisavých a také snižuje otok. Urychluje hojení aftů, oparů, infekčních koutků či zánětů dásní a ústní dutiny. Používá se také na hojící se popáleniny 1. a 2. stupně. Jeho malé balení oceníte nejen na cestách. Není nutné ho skladovat v chladu, takže ho můžete ho mít neustále v kabelce nebo v kanceláři v šuplíku například pro případ náhlého vzniku oparu.

ActiMaris roztok je vhodný zejména na mechanické očištění ran, na obklady ran nebo k výplachům. Ženy ocení jeho univerzálnost, když u nich nečekaně vypukne kvasinková infekce například z horkého počasí nebo bazénové chemie. ActiMaris lze totiž bez obav použít i na sliznice, a to jak ústní, tak vaginální.

Roztok ActiMaris Forte využijete také na čištění pleti, zejména pokud trpíte na akné. Jestliže máte velmi citlivou pleť, volte raději ActiMaris Sensitiv roztok. Ten lze při akné kombinovat s gelem tak, že nejprve pleť očistíte roztokem a poté nanesete gel na jednotlivé vřídky.

Lidé, kteří pečují o své nemohoucí blízké, určitě ocení ActiMaris Sensitiv roztok v litrovém balení za výhodnou cenu. Roztok je vhodný pro ošetření proleženin, účinně dezinfikuje ránu, snižuje bolest a odstraňuje případný zápach z ran. Na rozdíl od antibiotik nevzniká na antimikrobiální účinek kyslíku rezistence.

ActiMaris

ActiMaris lze zakoupit běžně v kamenných i internetových lékárnách nebo přímo na webových stránkách www.actimaris.cz. Věřte, že nejen díky malému balení, ale především pro širokou možnost použití prošlý ActiMaris do lékárny vracet nebudete.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.