Švýcarský recept na hojení ran


Balit lékárničku na cesty je jedna z těch méně příjemných věcí na cestování. Zvlášť, když máte malé děti, slovo lékárnička je skoro eufemismus.

Naštěstí existují univerzální pomocníci v praktickém balení. Samozřejmě to můžete risknout a spoléhat na místní lékárny. Avšak hledat ji v cizím městě nebo turistickém letovisku uprostřed a o víkendu není nic příjemného. Stejně jako popisovat své problémy v cizím jazyce. Proto bychom alespoň základní výbavu mít měli, ať už cestujeme s dětmi, nebo sami.

Na každou potíž něco?
Mezi tradiční přípravky na cesty patří léky proti bolesti a horečce, něco proti průjmu a zklidňující gel na drobná poranění nebo spálení od sluníčka. Kdo trpí na opary, bere s sebou antivirotickou mast, komu se na slunci zhoršuje akné, ten zase balí speciální kosmetiku. Když se poskládají hrozící specifické potíže celé rodiny, jedna taška je plná.

… Nebo jeden přípravek na mnoho obtíží?
Když zabalíte šikovného univerzálního pomocníka, ušetříte tak dost místa v kufru i nervů na místě vaší dovolené. Jedním z takových je švýcarský vynález ActiMaris. Ten se prodává ve formě chladivého gelu nebo roztoku ve dvou koncentracích – Sensitive a Forte. ActiMaris je přírodní přípravek, jehož účinky jsou založeny na léčivé síle mořské vody, která obsahuje na 80 minerálů, a tzv. aktivního singletového kyslíku.

Přírodní složení
Díky svému složení je ActiMaris vhodný i na tu nejcitlivější pokožku. Nemusíte se ho obávat použít ani u dětských bolístek. Díky ActiMarisu poranění vydezinfikujete zcela bezbolestně. Jestliže se vašemu miminku v teplých dnech pokožka pod plenkou oprudí, opět můžete na bolavá místa použít ActiMaris. Nejčastěji se přípravek používá na rychlé a účinné hojení akné, aftů, oparů či infekčních koutků, ale také třeba plísňových infekcí. Urychluje hojení akutních ran – odřenin, spálenin (i od slunce) nebo puchýřů. S něčím takovým se během dovolené někdy setkal asi každý. ActiMaris pomáhá i na dlouhodobější potíže – vředy a infekční, nehojící se rány nebo na proleženiny. Na ty se nejvíce osvědčil roztok ActiMaris Forte.

ActiMaris Gel si zase nemohou vynachválit cestovatelé, a to právě pro univerzálnost jeho použití a malému balení, které lze vzít s sebou i do kapsy na výlet. ActiMaris koupíte v lékárnách nebo na webu společnosti. V nejbližších dnech bude také na stránkách www.atraktivni.cz probíhat soutěž, kde budete moci vyhrát balíček s produkty ActiMaris v hodnotě přes 700 Kč.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.