Revoluce v hojení


Máte problém s dlouho se hojícími ránami, či nepříjemnými opary a afty? Řekněme společně NE všem neduhům na našich pokožkách! Revoluční a vyzkoušená novinka ActiMaris bude brzy i u vás nejpoužívanější výrobek v domácnostech.

ActiMaris je skvělý tím, že výrazně urychluje hojení akné, aftů, oparů, infekčních koutků, odřenin, drobných poranění, jizev, zánětů ústní dutiny, vředů a dekubitů. Účinnost spočívá v síle aktivního kyslíku a mořské soli, které společně účinně čistí, desinfikují a prokysličují pleť rány a záněty jak na kůži, tak i na sliznici.



Co je větším důkazem, že výrobek funguje, než zkušenosti spokojených zákazníků?

Akné

Opravdu to funguje, moje akné se mnohem rychleji hojí. Ráno a večer pleť ošetřím roztokem Sensitiv a poté na případné pupínky nanáším gel. Pupínky se už tolik nedělají, a když se nějaký udělá, rychleji zmizí. Čekala jsem s napětím na ActiMaris a začala testovat hned, jak dorazil. Musím uznat, že čistější plet jsem neměla už léta.
Nejprve jsem použila desinfekční roztok, pokožka trošku pálila asi ta sůl, po té jsem nanesla gel a čekala s napětím, jak to dopadne. Po asi třech dnech už byly změny viditelné pouhým okem. Pupínky téměř zmizely. Jsem nadšená a tyto přípravky už doma nikdy nesmí chybět. Určitě vřele doporučuji.


Afty, opary

Trpím na afty, takže jsem se po doručení balíčku mohla ihned pustit do testování. Gel má hodně tekutou konzistenci, vůně je typická dezinfekční, skoro jako Savo, ale důležité jsou samozřejmě výsledky. Už druhý den nebylo po aftu ani památky. Jelikož má výrobek široké uplatnění, určitě v naší lékárničce bude mít své místo.
Jelikož trpím na afty a i na opary v nose, na testování jsem se těšila. Opar zrovna díkybohu nemám, ale aft na sebe nenechal dlouho čekat a udělal se na vnitřní straně spodního rtu. Tak jsem ho potírala gelem a za dva dny už byl téměř zahojený.


Odřeniny, poraněná kůže

Manžel má často z práce poraněné ruce, různé drobné řezné rány a popáleniny či škrábance. Po použití ActiMaris se mu vše rychleji hojí.
Syn se pěkně poranil při tělocviku a měl hodně sedřená záda, tak jsem mu dávala obklady z ActiMaris Sensitiv roztoku a na noc ještě mazala ActiMaris gelem stačilo pouhých 5 dní a po odřenině skoro žádné památky. To je vážně úžasný. Od teď už bude mít ActiMaris místo v naší domácnosti napořád.


Jestliže ještě stále nevěříte, že tento přípravek zabírá, tak se můžete přesvědčit na stránkách www.actimaris.cz. Tam si můžete prohlédnout fotogalerii od spokojených odběratelů, kteří již ActiMaris znají a mají ho doma. Více se také dozvíte ve videu z Receptáře prima nápadů. Nezoufejte a vyzkoušejte také přírodní sílu moře.

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.