Zásada desátá:
Buďte trochu potvora

17.06.2011 | Sex a vztahy

Milé dámy, je to možná trochu smutné, ale mnohem více úspěchů v partnerských vztazích sklízení potvory, protože muži je milují.

Proč jsou potvory přitažlivé
Vysvětlení, proč muži milují potvory, sahá až hluboko do pravěku. Muži jsou od přírody lovci. Nejvíce atraktivní kořist je pro ně ta, kterou nikdy nemohou zcela polapit. Tak je tomu v případě potvory, která si s nimi pohrává, stále jim uniká a oni jsou nuceni být ve střehu. Muži nejsou jen lovci, ale i hráči. Hra s ohněm, ke které je potvory svádí, muže přitahuje. Když se muži daří dobývat srdce potvory, lahodí to jeho egu. Naproti tomu hodné a úslužné ženy, které udělají vše, co svým drahým na očích vidí, se často setkávají s nevděkem. Hodná a oddaná žena, kterou si je muž jistý, že je jen jeho, jako by ztrácela na atraktivitě.    

Nebuďte příliš hodná a skromná
Některé z nás mají potvoru, jak se říká v krvi, jiné ne. Pokud patříte do té druhé skupiny, nejste ztracena. Chce to jen trošku na sobě zapracovat. V prvé řadě si uvědomte, že svou proměnu alespoň v malou potvůrku činíte pro dobro svého vztahu, aby Vám například partnera neodlákala jiná potvora. A co konkrétně máte dělat? Udržujte si svou třináctou komnatu (klidně i uměle vytvořenou) stále pod zámkem. Ta trocha tajemství totiž muže dráždí. Laškujte se svým mužem a používejte své ženské zbraně. Naučte se využívat své ženskosti. Nešetřete na sobě a nestyďte se dát občas najevo, že znáte svou hodnotu.      

Přečtěte si také:

Foto: www.sxc.hu

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.