Swingers party může oživit Váš partnerský vztah

25.07.2011 | Sex a vztahy

Swingers party je jednou z možností, jak předcházet stereotypu v partnerském životě. Ve srovnání s nevěrou je návštěva swingers party více fér. Ovšem jen za předpokladu, že oba partneři s návštěvou souhlasí.

Jak to chodí 
Swingers party se nejvíce účastní lidé ve věku od třiceti do pětačtyřiceti let žijící pravidelným sexuálním životem, který si chtějí čas od času okořenit. Protože je po swingers velká poptávka, vzniklo nejen v Praze, ale i v dalších městech celkem slušné množství klubů, kam můžete se svým partnerem zajít. Kluby bývají luxusně vybavené. Zpravidla zde nechybí vířivá vana a zařízení, na které jste zvyklí z wellness. Není to pravidlem, ale ve většine klubů platí vstup pouze pánové.

Vždycky můžete říci NE
V klubu se pak bavíte podobně jako na každé jiné party, s tím rozdílem, že když Vám některý páreček padne do oka, tak si s ním dáte drink, a pokud budou všichni souhlasit, odeberete se spolu do ložnice, anebo třeba do vířivky. Nejdůležitější pravidlem je, že kdykoli (když dojde na praktiku, která je pro Vás nepřijatelná, nesnesitelná, anebo bolestivá), můžete říci ne.    

Soukromé swingers party
Swingers party můžete samozřejmě uspořádat také soukromě, ale nikdy nevíte, koho si domů pozvete, takže toto řešení, pokud se nejedná o Vaše dobré přátele, raději nedoporučujeme.  

Přečtěte si také:

Navštivte také: Zdravý a životní styl, Móda a krása

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.