Tip na dárek? Nautilus S01

22.11.2013 | Bydlení | Gastronomie | Nákupy

Také už začínáte přemýšlet o vánočních dárcích? Spojení stylového jednoduchého designu, nenáročné obsluhy a vynikající chuti potěší každého milovníka nejoblíbenějšího nápoje na světě - espressa.

Chceme kvalitní kávu

Celosvětově oblíbené automaty na kávu italského výrobce Caffitaly se během několika posledních let pěkně zabydlely také v českých kuchyních. Důvod je prostý. Stále více z nás si chce vychutnávat kvalitní kávu v pohodlí svého domova. Možná sami patříte mezi spokojené majitele designového automatu S01HS, který je okamžitě rozpoznatelný díky nestárnoucím liniím, a oblíbený pro spojení vynikajících užitných vlastností: snadná obsluha i údržba a výborná chuť připravovaných nápojů. Že právě proto Vám ho příbuzní tiše závidí? Buďte velkorysí a pořiďte jim ještě něco lepšího. Krásný a elegantní Nautilus S01.

Espresso zvládne každý

Nautilus S01 rozhodně není danajský dar pro ty, kteří si příliš nerozumí s technikou. Naopak. Jedná se o automat s příjemně jednoduchou obsluhou, díky němuž zvládne přípravu espressa úplně každý. Jednoduchost však nebrání tomu, aby byl tento přístroj – první typ automatického espressa na kapsle - vybaven všemi dodatečnými funkcemi. Nejenže obsahuje komoru pro vkládání kapsle v horní části a kontejner na použité kapsle, ale také umožňuje nastavit velikost porce dle délky výdeje. A to není zdaleka všechno.

Kávu nebo čaj?

Nedílnou součástí automatu je parní systém na pěnění mléka pro cappuccino, díky němuž si přijdou na své i milovníci ostatních druhů káv, než je tradiční presso. Výrobce dokonce pamatoval také na to, že někteří členové rodiny pijí spíše čaj nežli kávu, a proto nový Nautilus S01 rovněž vybavil funkcí výdej horké vody na čaj.

Důvod, proč se těšit

Sečteno a podtrženo, tímto praktickým dárkem nikoho neurazíte. A navíc jeho pořízením zabijete hned dvě mouchy jednou ranou. Nejenže si už nebudete muset lámat hlavu nad vhodným dárkem pro své příbuzné, ale až k nim půjdete na návštěvu, budete mít vždy alespoň jeden důvod, proč se těšit – lahodný nápoj dle Vaší chuti. Takže, milí přátelé, tip už máte, a to znamená, že nezbývá, než nalistovat stránkach www.caffitaly.cz, odkud si můžete inovovaný Nautilus objednat. Přejeme Vám krásné chvíle s Vašimi nejbližšími!  

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.