Tip pro kávové gurmány:
Chytrý automat na kávu Saeco Intelia

25.06.2013 | Bydlení | Nákupy

Patříte mezi milovníky dobré kávy? Připravte si ji doma, kdykoli budete mít chuť.

Máme pro Vás šikovný tip na chytrého pomocníka, který Vám připraví stejně lahodnou kávu jako ve Vaší oblíbené kavárně.  

Inspirace pro milovníky kávy
Káva patří mezi nejoblíbenější nápoje světa. Její aroma povzbuzuje smysly, napomáhá lepší koncentraci a inspiruje nás především k tvůrčí práci. Zařízení na přípravu kávy proto zpravidla nechybí v žádné kanceláři či domácí pracovně, anebo v její blízkosti. Všude se najde alespoň rychlovarná konvice. Skuteční milovníci kávy se však nechtějí odbývat instantní směsí zalitou vroucí vodou, ale pijí výhradně kvalitní zrnkovou kávu, kterou si buď přinesou z nedaleké kavárny, anebo z automatu. Pokud mezi kávové gurmány patříte a pracujete převážně doma, jistě oceníte trošku inspirace pro kuchyňské zázemí Vaší domácí pracovny. Chytrý automat na kávu.



Lahodné espresso snadno a rychle

Chytrý automat na kávu Saeco Intelia je sice primárně určen do kanceláří, ovšem jeho snadná obsluha a příznivá cena jej předurčují také k domácímu použití. Díky nahrazení klasické pákovky kompaktním espresem si připravíte vynikající italské espresso s výrazným aroma, aniž byste k tomu potřebovali znalosti a dovednosti baristy. A protože Italové umí nejen dobrou kávu, ale jsou také mistry v designu, může se poslední prvek vývojové řady Saeco Intelia pochlubit i neobyčejně elegantním vzhledem, díky němuž sluší každé moderní kuchyni. Teď už to chce jen objednat kvalitní kávu.   

Chytrý automat se špičkovým servisem
Chytrý automat na kávu a vynikající zrnková káva ze sortimentu Nápojové ambulance se dá objednat z pohodlí pracovní židle u Vašeho počítače. Vychutnejte si své espresso peffetto, kdykoli budete chtít a potřebovat! Přejeme Vám mnoho pracovních úspěchů. Co v rámci služeb www.n-a.cz dále oceníte, to je špičkový servis zahrnující mimo jiné také možnost zapůjčení náhradního automatu.     
      

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.