Pleť bez vrásek nemusí stát tisíce

26.06.2017 | Jak být krásná | Pleť

Na mnoha celebritách je znát, že přehánět boj s vráskami se nevyplácí.

Rozumnou cestou je používání kosmetických přípravků za přijatelné ceny. Budete vypadat dobře, aniž by vám vrásky přidávaly účtenky za kosmetiku.

Upravený vzhled vám přinese peníze
„Jak by nevypadala dobře, když může utrácet za drahou kosmetiku“, řekneme si možná někdy při pohledu na úspěšnou ženu. Překvapivě to ale může být ve skutečnosti opačně: žena nevypadá tak skvěle proto, že má peníze. Ale má peníze, protože dobře vypadá. Jeden britský průzkum totiž potvrdil, že krásní a upravení lidé vydělávají víc peněz než ti, kteří o sebe nedbají.

Mezi značky, za které nedáte majlant a zároveň mají velmi dobré reference od uživatelek, patří například Eveline. Její veškerý sortiment najdete na českém e-shopu www.evelio.cz. Najdete zde několik produktových řad, vhodných od 30 až třeba do 70 let.

Eveline ve svých pleťových krémech sází zejména na osvědčenou kyselinu hyaluronovou v kombinaci s dalšími zajímavými účinnými složkami. Konzistence krémů Eveline je lehká a pokožce příjemná.

Vitamin C vyhladí první vrásky
Novinkou Eveline je řada EXPERT C. Proti prvním příznakům stárnutí pleti je kromě kyseliny hyaluronové vyzbrojena ještě bioaktivním vitaminem C. Ten podporuje syntézu kolagenových vláken a aktivní metabolismus buněk. Krém tak ihned po aplikaci potlačuje příznaky únavy a stárnutí pleti. Dalšími účinnými látkami je zelený čaj a ženšen.

Se čtyřicítkou si nedělejte vrásky
Pro ženy ve středním věku je určena řada Gold Lift Expert. Oblíbený je například zpevňující krém-sérum 40+. Jednou z účinných složek jsou výtažky z kombuchy, nazývané též elixírem dlouhověkosti. Krém v sobě skrývá vzácné oleje, například makadamiový nebo Incha Inchi. Účinky krému rychle poznáte na těch nejproblematičtějčích částech obličeje: v oblasti čela, okolo očí, úst a na bradě.

Kde krémy nestačí, nastupují séra
Na hlubší vrásky je pak dobré používat i hloubková séra pro zralou pleť. Sérum NEW HYALURON™ druhé generace obsahuje 100% kyselinou hyaluronovou, která působí na buňky vazivové tkáně, kde posiluje kolagenová a elastinová vlákna. Pomáhá pokožce udržovat vlhkost a na jejím povrchu navíc vytváří ochrannou vrstvu. Už po prvním použití cítíte okamžité vyhlazení a zpevnění pokožky.

Nasaďte masku
Pocit profesionální péče si můžete dopřát i doma, například s pomocí Omlazující masky s diamantem, extrakty z kaviáru a perel a částicemi pravého zlata. Po použití masky je pleť rozjasněná a osvěžená. Maska skvěle vyživí suchou a unavenou pleť. Výhodou je možnost zakoupení balení na jedno použití, díky kterému si vyzkoušíte, zda vám maska vyhovuje.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.