Aloe Vera pomáhá proti vráskám

23.06.2017 | Pleť

Přírodních brzd proti stárnutí je už k dostání docela dost. Jednou z rostlin, která dokáže regenerovat pokožku je Aloe Vera.

Kdy Aloe Vera pomůže
Gel z rostliny Aloe Vera je známý pro své léčivé a zklidňující účinky. Gel působí v ráně protizánětlivě, příjemně ji ochlazuje a zlepšuje přísun kyslíku do rány, čímž urychluje hojení.

Aloe Vera má své nezastupitelné místo i v kosmetice, která se vyhýbá syntetickým látkám: ať už v přírodní, bio nebo organické. Aby však Aloe Vera fungovala, jak má, je nutné, aby byla přítomna v dostatečně účinném množství a kvalitě.

99,5 % Aloe Vera v sobě obsahuje dánská kosmetika AVIVIR, kterou nabízí internetový obchod www.zdravinadzlato.cz. AVIVIR používá extrakty z Aloe Vera, pěstované v Mexiku bez použití chemických hnojiv, pesticidů a herbicidů, a po celou dobu výroby dbá na zachování účinných látek. Takto produkovaná a kontrolovaná Aloe Vera s vysokou koncentrací účinných složek pak smí být označena značkou ACTIValoe®. A s pouze takovou AVIVIR pracuje. Kosmetika AVIVIR je bez parfémů, parabenů a minerálních olejů a je navíc prodávana v obalech šetrných vůči životnímu prostředí.

Léto bez vrásek
Opalování je sice příjemný relax, ale pokožka je po něm vysušená a vrásky tak rychle přibývají. K tomu, aby to tak nebylo, přispívá novinka značky AVIVIR: Aloe Vera sluneční protivráskový krém. Krém má v sobě ochranný faktor SPF 15, což je střední síla, takže se (při opalování s ohledem na váš typ pokožky) nespálíte, ale zároveň se bez problémů opálíte. Krém navíc funguje i proti sluneční vyrážce, tzv. Mallorca akné.

Příroda na vaší straně
Přípravků proti vráskám je tolik, že je (s nadsázkou řečeno) skoro až s podivem, že stále potkáváme lidi s vráskami. Příroda a čas jsou zkrátka silnější než jakákoliv kosmetika. Když se ale kosmetika s přírodou spojí, vznikne krém, který přece jenom dokáže vrásky redukovat. AVIVIR Aloe Vera protivráskový denní krém je ze tří čtvrtin tvořen extrakty z ekologické Aloe Vera. Dalšími účinnými látkami jsou kyselina glukuronová a kyselina hyaluronová, které pomáhají pokožce vázat vlhkost a vytvářejí přírodní výplň. Linky a vrásky díky tomu nejsou tak výrazné.

Hebké probouzení
Příjemným večerním rituálem se vám stane aplikace Aloe Vera protivráskového nočního krému. Aloe Vera je v něm zkombinovaná s kyselinou hyaluronovou a bambuckým máslem. Díky krému se budete ráno probouzet s hedvábně hebkou pletí.

Vydejte se k ochraně zdraví přírodní cestou. Ale stejně jako není všechno zlato, co se třpytí, ani všechny přírodní produkty nebudou fungovat, pokud v sobě nebudou mít dostatečnou koncentraci účinných látek.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.