Dva živly se spojily, aby omladily vaši pleť


Francouzská značka L`Occitane neustále hledá další přírodní metody ke zkrášlení vaší pleti, těla i vlasů.

Dvě mocné síly, které rozzáří vaši pleť
Moře a slunce. Také vás tato dvě slova nabíjejí a uklidňují už jen při jejich vyslovení? Ležet na prohřátém písku a poslouchat šplouchající vlny... Díky takovému odpočinku se snadno dostanete do harmonie se svým já, což se projeví i na pleti – je zářivější a vypnutější, takže vypadáte mladší a krásnější. Stejně jako při použití pleťového krému Divine Harmonie od značky L`Occitane. Tento krém v sobě spojil svě síly – zemi a moře. Zemi v podobě slaměnky (millesimee), rostliny se žlutými květy, která nikdy neuvadá. Moře představuje vzácná červená mořská řasa Jania Rubens, která roste v čistých vodách okolo Korsiky. Krém Divine Harmonie se soustředí na tři základní faktory, které ovlivňují vzhled tváře: strukturu a tón pleti, vnitřní harmonii a kontury tváře. Krém redukuje vrásky, zachovává pevné kontury a rozjasňuje pleť. 

pletovy krem Harmonie Divine

Koncentrovaný vyhlazovač vrásek
Pro ještě intenzivnější péči je určeno sérum Divine Harmonie. Mikrokapsle s výtažky ze slaměnky jsou ukryty v lehkém gelu obohaceném o esenci z mořské řasy. Kromě oleje ze slaměnky bude vaši pleť rozmazlovat myrtový, lničkový a pupalkový olej spolu s olejem brutnáku lékařského.

Kosmetika s puncem exkluzivity
Dopřejte si omlazující rituál každý den. Vaše pleť bude zářivá, harmonizovaná a bez zbytečně hlubokých vrásek. Krém a sérum Divine Harmonie se exkluzivně prodávají pouze ve vybraných prodejnách L`Occitane. Těmi jsou pražské Palladium, OC Nový Smíchov a brněnská Olympia. Zakoupíte je také v e-shopu L`Occitane.

Náš tip: Po spotřebování obsahu lahviček můžete koupit cenově výhodnější a k přírodě šetrnější náhradní ekologickou náplň.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.