Krásné vlasy můžeme mít všechny


Lifting, botox, kyselina hyaluronová. Která z nás by neznala osvědčené metody na omlazení pleti! Víte ale, že se dají použít také ke zkrášlení vlasů?

Vlasová kosmetika Cotril Jalurox – první lifting s botoxovým efektem - dokáže s korunou krásy učiněné divy!  

První lifting s botoxovým efektem

Vlasy jsou již po staletí považovány za korunu krásy. To my ženy moc dobře víme, a proto toužíme po tom, aby ty naše byly co nejkrásnější. Bohužel ne každá z nás byla od přírody obdařena bohatou kšticí podle svých představ. Také byste si přála mít vlasy jako princezna, anebo ta dáma z reklamy, ale výsledek se stále nedostavuje navzdory tomu, že o svou korunu vzorně pečujete, a jíte všechny potraviny, které jí prospívají? Zkuste změnit vlasovou kosmetiku. Nová řada Cotril Jalurox – první lifting s botoxovým efektem Vaše vlasy rozzáří zdravím a dodá jim neuvěřitelný objem. Díky ní můžeme mít krásné vlasy všechny.

Prvni vlasovy lifting s botoxovym efektem

Tajemství řady Cotril Jalurox

Ptáte se, v čem spočívá tajemství této revoluční vlasové kosmetiky? V jejím unikátním složení. Šampón, maska i sprej obsahují vysokou koncentraci kyseliny hyaluronové, která je známá svou regenerační schopností. Podobně jako dokáže proniknout do hloubky pleti, aby jí vrátila ztracenou krásu, umí proniknout také do hloubky vlasů, aby vyplnila všechny nedokonalosti vlasového vlákna, a rozzářila je zdravím.

Více informací o Cotril Jalurox na blogu.

Fiftingovy sampon

Tři kroky ke kráse

Velkou výhodou této esteticky chirurgické péče je, že ji lze použít na všechny typy vlasů v pohodlí domova. Aplikace se doporučuje provádět ve třech krocích. Nejprve umýt vlasy šamponem, poté jim dopřát vlasovou masku, a nakonec použít vlasový sprej.

Liftingova maska

Šampón vlasy při mytí zjemní, vyživí a hydratuje. Maska je uhladí a dodá jim hebkost a hedvábnost. Sprej vlasy ochrání před nepříznivými vlivy a zabrání třepení konečků. Nevěříte? Vyzkoušejte! Výsledky jsou viditelné hned po prvním použití. Nevěříte? Vyzkoušejte si tuto jedinečnou novinku na vlastní vlasy.

Liftingovy sprej na vlasy

Všechny produkty najdete ve specializovaném obchodě s vlasovou kosmetikou www.inhair.cz. Dopřejte si ten úžasný pocit z nádherných vlasů každý den.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.