Jak na anální sex? Muži ho prostě milují

19.03.2013 | Sex a vztahy

Názory mužů a žen na anální sex se značně odlišují. Zatímco většina mužů nahlíží na tuto sexuální praktiku jako na jeden z nejúčinnějších prostředků, jak uspokojit své touhy, pro většinu žen je samotná představa análního sexu velice nepříjemná. Pokud však zvládnou techniku, mohou být velmi příjemně překvapeny.

Mýty kolem análního sexu
Hlavním důvodem, proč ženy odmítají anální sex, je celá řada mýtů, které kolem této sexuální praktiky panují. Nejčastěji se setkáme s tvrzeními, že anální sex je nehygienický, nepříjemný až bolestivý, způsobující potíže s vyměšováním a pro ženu nedůstojný. Ovšem zastánkyně análního sexu (především mladší ženy kolem 25 let) potvrzují, že první tři proti jsou otázkou zvládnutí techniky a poslední, čtvrté je záležitostí vnímání své osobnosti. Naproti tomu muži se žádným z těchto mýtů zpravidla netrápí a jsou na vrcholu blaha, kdykoli jim povolíte vstoupit také zadním vchodem. Muži anální sex milují. 

Jak na to technicky 
Jak již jsme ale naznačili výše, aby anální sex nebyl nepříjemný a bolestivý, chce to dobře zvládnout techniku. Pokud s análním sexem začínáte, držte se zásady bez lubrikačního gelu ani ránu. Před aktem dobře promažte partnerův penis i svůj zadeček. Náš tip: Mnohem vhodnější než obyčejné lubrikanty jsou erotické oleje, které Vás uvolní. Na škodu není ani sklenka vína. Pro začátek doporučujeme techniku vleže na boku, kdy do Vás partner ze strany něžně proniká. Navíc máte při této poloze možnost, sama regulovat hloubku průniku. Začátečnicím se nedoporučuje začínat milostný akt análním sexem samotným, ale klasickou polohou pro vaginální sex, která je nejvíce vzrušuje. Pokud jde o hygienu, platí zásada nejprve vaginální sex, poté anální, anebo výměna kondomu. A co se problémů s vyměšováním týče, opak bývá pravdou, masáž konečníku podporuje vyměšovací procesy.    

S požitkem nebo čistě pragmaticky
K análnímu sexu můžete jako žena přistupovat dvěma způsoby, a to buď čistě požitkářsky (budete chtít odhalit něco nového, čím obohatíte svůj milostný život a masáž dělohy z druhé strany se Vám začne líbit), anebo suše pragmaticky (když už nebudete chtít v milování pokračovat, ale Váš partner ještě nebude uspokojen, „přehodíte vyhybku“ a výsledek je do několika minut zaručen). Takže milé dámy, ničeho se nebojte a zkuste to. 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.