Recept na pěkně barevnou čínu

07.05.2010 | Gastronomie

Pochutnáváte si na asijské kuchyni? Navštěvujete s oblibou čínská bistra? Udělejte si vynikající barevnou čínu podle našeho receptu!

Recept na čínu:

Suroviny:
1 sáček čínské směsi Wok
300 g kuřecího nebo vepřového masa
1 lžíce oleje
1 vejce
1 lžíce Worchestru
3 lžíce sojové omáčky
1 sáček směsi koření na čínu
sůl a sweet chilli na dochucení

Postup:

  1.  Maso nakrájíme na kostky a vložíme do marinády připravené z vejce, sojové a worchestorvé omáčky, lžíce oleje a koření.
  2.  Maso necháme uležet v chladu 2 hodiny.
  3.  Rozpálíme pánev, osmahneme marinované maso.
  4.  Vmícháme zeleninu a podusíme. 
  5.  Dle potřeby přilijeme vodu a ochutíme solí
  6.  Podáváme s rýží a sweet chilli omáčkou 

Dobrou chuť!

Přečtete si také:

Recepty z kuřecího masa

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.