Buďte v práci šik! Víme, co si pořídit!


Nemáte co na sebe? Stává se Vám občas, že přijdete pozdě do práce, protože dlouho vybíráte, co si obléknete? Je nejvyšší čas up-gradovat šatník!

Pořiďte si několik šikovných kousků, ze kterých vykouzlíte nespočet skvělých modelů, ve kterých budete šik.

Bez saka ani ránu

Dobře padnoucí sako je základem šatníku. Proč by ale mělo být fádní? Pořiďte si originální kousek, který zdůrazní Vaši ženskost. Dámské bavlněné sako Figl Vám budou všechny kolegyně závidět. A Vaši šéfovou bude nejspíš zajímat, kde jste ho pořídila.

Pohodlné bavlněné šatičky

Hledáte často kompromis mezi elegancí šatů a komfortem kalhot? Zapomeňte na kompromisy. Módní dámské šaty se zavazováním v pase vyrobené z příjemného bavlněného materiálu jsou tak pohodlné, že Vám v nich bude dobře po celý den. Zkuste je!

Rafinované a stylové

Že se cítíte v elegantních šatech jako ryba ve vodě? V tom případě oblékněte společenské šaty s koženým lemováním v pase a na rukávech. Jejich schopnost opticky zeštíhlit Vám zvedne sebevědomí i náladu. V tomto rafinovaném modelu můžete vyrazit z práce rovnou na neformální schůzku.

Kalhoty Vám nesmí chybět

Klasické dámské kalhoty úzkého střihu se ve Vašem šatníku rozhodně neztratí. Hodí se pro každou příležitost. Ani v kalhotách nemusíte být šedá myška, když si vyberete ze tří krásných odstínů. Náš tip: Hitem letošní sezóny je smaragdová.

Dámská móda pro každý den

Všechny módní kousky z nové kolekce Figl se vyznačují vysokou kvalitou zpracování i materiálů. Hlavním materiálem kolekce je bavlna, přesné materiálové složení ale naleznete u každého kousku. Koupíte je z pohodlí svého domova nebo kanceláře na stránkách www.forseti-fashion.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.