Nejoblíbenější klasické dárky? Košile a kravata!

29.11.2013 | Módní tipy | Nákupy

Vybíráte dárky pro muže? Překvapte je luxusní hedvábnou kravatou a košilí. Anebo raději obojím.

Pokud košili s kravatou správně sladíte, vytvoříte velice stylový a osobitý dárek, který potěší každého muže. Navíc klasické dárky nikdy nezklamou.

Luxusní hedvábné kravaty

Luxusní kravaty představují univerzální dárek pro muže, ať už se jedná o členy rodiny nebo o Vaše obchodní partnery, tímto dárkem nikoho neurazíte. U kravaty decentního vzhledu navíc neriskujete, že se obdarovanému netrefíte do jeho vkusu. Jednobarevné, pruhované i kostičkované kravaty Vincenzo Boretti z 100% hedvábí jsou chloubou pánského šatníku. Pánové je mohou nosit nejen do práce, ale také při slavnostních příležitostech. Plesová sezóna přichází hned po svátcích.

Košile a kravata patří k sobě

Nejlépe to samozřejmě pánům sluší, když mají kravatu pěkně sladěnou s košilí. Vincenzo Boretti nabízí košile pro všechny příležitosti. Pokud vybíráte košili na slavnostní události, jako je svatba nebo právě ples, dejte přednost jednobarevné, nejlépe v nějakém světlém barevném odstínu. U business košile jsou dovoleny nejen proužky, ale také kostičky. Nejvíce volnou roku máte při volbě casual košile pro volný čas, což je přesně ten druh košilí, který mají pánové ze všech nejraději. Udělejte mu radost košilí, kterou ještě nemá.

Více než dárky pro muže

Krásné košile, kravaty v elegantním dárkovém balení a další dárky pro muže koupíte v internetovém obchodě www.luxusni-moda.cz. Pokud si budete přát, můžete využít i dalších služeb, radami v oblékání počínaje (abyste zvolenou kravatu s košilí stylově sladili) a úpravou oděvů konče.




Přejeme Vám krásné svátky!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.