Chlad je Váš spojenec v boji s věkem a nadváhou


Snažíte se spalovat co nejvíce kalorií, abyste zhubla, ale kýžený výsledek se stále nedostavuje? Jděte na to jinak. Zkuste ošetření přístrojem, který redukuje podkožní tuk metodou ochlazování tukových buněk.

Účinná metoda v boji s tělesným tukem
Příliš mnoho tuku škodí nejen našemu sebevědomí, ale také zdraví. Existuje mnoho metod, jak se nežádoucích tukových polštářů zbavit, málokteré jsou však efektivní a bezbolestné jako kryo-lipolýza. Že nevíte, co si pod pojmem kryo-lipolýza představit? Jedná se o velmi účinnou neinvazivní metodu řízeného ochlazování tukových buněk, která vede k odstranění  podkožního tuku na problematických partiích, jako je břicho, paže, stehna, kolena a lýtka.  

Štíhlejší již od prvního ošetření
Ošetření se provádí přístrojem CooLipo Twin. Tento přístroj využívá vysoce precizní zmrazovací technologie, při které se cíleně mrazí tukové buňky skrze povrch pokožky, aniž by přitom došlo k narušení okolní tkáně. Vzhledem k tomu, že se přístroj dokáže velmi efektivně zaměřit na problematické partie, představuje účinnou alternativu k chirurgickému zákroku, ale i k liposukci a dalším metodám. První výsledky jsou patrné již za 2 až 4 měsíce po proceduře. K postupnému úbytku tukových buněk může docházet až 6 měsíců. Ovšem již po prvním ošetření se množství podkožního tuku snižuje o 22%, tento efekt právě narůstá v průběhu následujících měsíců.    

                                        

Jak ošetření probíhá
A jak kryo-lipolýza probíhá? Na ošetřovanou část těla se nanese ochranná maska. Poté se přiloží destičky s elektrodami. V několika prvních minutách klient většinou pociťuje intenzivní chlad, který není nepříjemný a po chvíli vymizí. Ošetření je bezbolestné a klienty velice dobře snášeno. Vzhledem k neinvazivní povaze zákroku neexistují po ošetření žádná omezení, klient se tedy může věnovat běžným denním aktivitám.

 
 
Vymažte vrásky z obličeje
Zatímco deskové aplikátory přístroje CooLipo Twin Vás zbaví nežádoucích tukových polštářů, hlavicový aplikátor dokáže omladit Váš obličej a šíji. CooLipo Twin se nejčastěji využívá jako prostředek bez-injekční mezoterapie, na obličejový a tělový lifting, k ošetření pleti s vitamínem C, dále k tonizaci a zlepšení textury pleti, anebo k ošetření pokožky hlavy.

Bezpečné a bezbolestné 
Ošetření přístrojem CooLipo Twin je naprosto bezpečné, bezbolestné a nevyžaduje rekonvalescenci. Přístroj byl testován ve fakultní nemocni v Brně. Více informací k Vaší cestě za krásnější postavou, větším sebevědomím a pevnějším zdraví, stejně jako za mladším obličejem, najdete na www.jett.eu.  

www.jett.eu

Přečtěte si také:

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.