Zbavte se celulitidy

30.01.2012 | Estetická chirurgie

Trápí vás nevzhledné dolíčky a nevíte jak na ně? Vyzkoušejte komplexní řešení, které vám pomůže se jich zbavit!

Úspěšná trojkombinace
Jedná se o kombinaci radiofrekvenční lipolýzy, rázové vlny a lymfodrenáže. Procedury jsou absolvovány během jednoho ošetření, čímž se v problémových partiích nastimuluje rozpouštění tuků, podpoří se metabolismus a rozproudí lymfa.

Nejprve je postižené místo ošetřeno rázovou vlnou X-WAVE Professional, která problémové místo silně „promasíruje“ a tím dojde k prokrvení, které je jinak v místě celulitidy omezeno. Velkým přísunem krve jsou v podkoží nastartovány regenerační procesy a dochází tak ke zlepšení metabolismu ošetřované oblasti. Poté je místo ošetřeno radiofrekvenčním přístrojem Accent XL. Accent XL je moderní přístroj, který poskytuje kontrolovanou tepelnou terapii a v ošetřeném místě stimuluje proces lipolýzy, tedy rozpouštění tuků, který je pro tělo zcela přirozený. Tento proces je závislý na správném fungování těla, proto je vhodné upravení stravovacího a pitného režimu a zařazení aktivní fyzické činnosti.
Accent XL je všeobecně vhodný pro tvarování těla, redukci celulitidy, vypnutí povolené pokožky a zjemnění vrásek. Po ošetření rázovou vlnou a radiofrekvencí následuje lymfodrenáž, která podpoří proudění lymfy, jež je také celulitidou a dnešním životním stylem značně zpomaleno. Je vhodné podstoupit minimálně tři až pět ošetření v rozmezí 2-3 týdnů
 
Radiofrekvenční přístroj AccentXL

Injekční lipolýza
Pokud se nebojíte injekcí, můžete se zbavit nežádoucích tuků a nevzhledné pomerančové kůže injekční lipolýzou. Injekční lipolýza je jednou z nejnovějších metod, kterou lze tělo zbavit přebytečného tuku. Je určena především klientkám, které se nemohou zbavit nadbytečného tuku dietou ani cvičením a nechtějí podstoupit liposukci.
Injekční lipolýzou se mohou zmenšit téměř všechny partie těla. Nejčastěji se však používá k redukci malých tukových uloženin, např. podbradku, oblast boků, ale i břicha, vnitřní a vnější strany stehen, hýždí, kolen, zad, ramenou nebo rukou nebo k odstranění zbytků tukové tkáně po liposukci a ke zmírnění celulitidy. Tato metoda také zvyšuje pevnost a elasticitu kůže.
Směs látek se aplikuje velmi tenkou injekční jehlou do povrchové vrstvy tukové tkáně. Při opakované aplikaci je možné dosáhnout redukce tukové tkáně o 2 až 4 cm. První efekt je vidět už zhruba mezi druhým a čtvrtým týdnem, kdy se tuk začne pomalu rozpouštět. Ideální je podstoupit 3-6 ošetření s odstupem 6 týdnů.

 

www.formosacentrum.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.